Karavan zimnice i ovog vikenda na  pijaci „Kalenić”

Pijačni karavan zimnice biće organizovan i ovog vikenda, u subotu i nedelju,  16. i 17. januara na pijaci  „Kalenić“  u periodu od 8 do 16 časova.

U okviru Karavana zimnice, predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom  slatkom i slanom zimnicom, medom, zanatskim proizvodima,  vinima. Svi posetioci  pijace Kalenić će pored svežeg voća i povrća, imati priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, različitih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

JKP „Gradske pijace“ koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Karavan zimnice,  pijaca „Kalenić“ 16. i 17. januara  od 08 do 16 časova

Ulaz slobodan!

JKP „Gradske pijace“ tradicija i kvalitet

Natrag na VESTI