Караван зимнице овог  викенда “путује“ на пијацу “Каленић“

Пијачни караван зимнице овог викенда, у суботу и недељу,  09. и 10. јануара  „сели се“  на пијацу  „Каленић“.

Сви посетиоци пијаце Каленић поред свежег воћа и поврћа, имаће прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури, по приступачним ценама.

У разноврсној понуди здравих и квалитетних намирница, сви суграђани имаће могућност да набаве широк асортиман ајвара, укусних и здравих зимских салата, компота, пекмеза, сирупа, сувог воћа, сокова, меда, вина, ракије и многе друге специјалитете по приступачним ценама.

Организацијом „Каравана зимнице“ ЈКП „Градске пијаце“ показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, да представља значајну карику у пласману аутентичних домаћих производа. Каравани зимнице током сезоне мењају локације, како би традиционална зимница припремљена од висококвалитетног локално гајеног поврћа и воћа, била доступна суграђанима у свим деловима града.

ЈКП „Градске пијаце“ које негује висок степен одговорности и према купцима и према продавцима, подсећа посетиоце београдских пијаца да остану одговорни,  да одржавају препоручену физичку дистанцу као и да носе заштитне маске.

Караван зимнице, пијаца Каленић  09. и 10.  јануара  од 08 до 16 часова

Улаз слободан!

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ