ЈКП „Београдске пијаце“ представиће се на 45. Међународном сајму туризма који се одржава од 22. до 25. фебруара у Београду, под слоганом „Авантура почиње овде“.

Поред богате и разноврсне понуде производа, београдске пијаце поседују и значајан туристички потенцијал, због чега су уцртане у туристичку мапу Београда. Спадају у места која посећује све већи број страних гостију. Посетиоцима наше престонице је обилазак пијаца јединствена прилика да осете прави дух и непресушну енергију Београда, услужност продаваца и срдачност њених становника.

Прочитај више „ЈКП „БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ НА 45. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА“ЈКП „Београдске пијаце“ у сарадњи са Удружењем „Креативни Атеље Артисима“, организује „Бум маркет“ на пијаци „Палилула“, у суботу, 10. фебруара од 09 до 16 часова.

Поред богате понуде пијаце „Палилула, посетиоци ће у оквиру „Бум маркета“, моћи да уживају и у коповини ручно рађених торби, накита, гардеробе, играчака и декоративних предмета.

Прочитај више „„БУМ МАРКЕТ“ НА ПИЈАЦИ „ПАЛИЛУЛА““


На пијаци “Палилула” уручене су новчане награде закупцима тезги који су током децембра месеца имали највише безготовинских трансакција, у оквиру другог круга пројекта „Дигитализација београдских пијаца“. Закупци са пијаца „Палилула“, „Земун“, “Стари Меркатор” и „Каленић“ освојили су пет награда остваривши 435 трансакција.

Прочитај више „ШАМПИОНИМА БЕЗГОТОВИНСКИХ ТРАНСАКЦИЈА УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ“


Захваљујући сарадњи са ЈКП „Београдске пијаце“ чувена Кобасицијада која се као међународни фестивал кобасица одржава једном годишње у бачком селу Турија код Србобрана, биће одржана поново у Београду у недељу, 28. јануара од 08 часова.

Прочитај више „КОБАСИЦИЈАДА ПОНОВО У БЕОГРАДУ НА ПИЈАЦИ „ЂЕРАМ“  „


Зелене пијаце  у недељу 07. јануара неће радити.

 У понедељак, 08. јануара у складу са препоруком Владе Републике Србије све зелене пијаце радиће скраћено и то у периоду од 06 до 14 часова.

Прочитај више „РАДНО ВРЕМЕ ПИЈАЦА У ДАНЕ БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКA“