Пијачни караван зимнице овог викенда, у суботу и недељу,  2. и 3. децембра сели се на пијацу  „Каленић“.

Сви посетиоци  пијаце „Каленић“  поред свежег воћа и поврћа, имаће прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури, по приступачним ценама.

Прочитај више „КАРАВАН ЗИМНИЦЕ ОВОГ ВИКЕНДА ПУТУЈЕ НА ПИЈАЦУ “КАЛЕНИЋ““


ЈКП „Београдске пијаце“ у сарадњи са Удружењем „Артисима“ организује „Бум маркет“ на пијаци „Палилула“, у суботу, 02. децембра од 09 до 16 часова.

Прочитај више „„БУМ МАРКЕТ“ ОВЕ СУБОТЕ НА ПИЈАЦИ „ПАЛИЛУЛА““


ЈКП “Београдске пијаце“ представиће се на 17. Сајму етно хране и пића, који се одржава у Хали 2 Београдског сајма, од 30. новембра до 03. децембра.

Прочитај више „JKП „БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ НА 17. САЈМУ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА“


У суботу, 25. новембра, од 09 до 16 часова  на „Каленић“ пијаци одржаће се шести по реду Винтиџ фест.

Суботња  куповина овог викенда разликоваће се од уобичајених. На тезгама ове популарне пијаце у срцу Врачара биће изложени многобројни декоративни предмети, одећа, накит, рамови за слике, порцелан и други интересантни комади, који могу улепшати ваш дом или употпунити гардеробу посебним и јединственим ретро комадима.

Прочитај више „Београдске пијаце ове суботе на „Каленић“ пијаци организују Винтиџ фест“


ЈКП  “Београдске пијаце ” обавештава грађане да су радови на канализационој мрежи старог језгра Земуна, а који су обухватали и пијацу „Земун“, успешно завршени.

ЈКП „Београдске пијаце“ одмах је приступило враћању више од 300 комада пијачне опреме (тезги, витрина и боксева) на стари део пијаце. Измештањем пијаце „Земун“, ЈКП „Београдске пијаце“ омогућило је свим закупцима да наставе  са радом, а становницима Земуна и љубитељима земунске пијаце могућност да се, током извођења неопходних радова, континуирано снабдевају свежим воћем, поврћем, сухомеснатим и млечним производима, рибом, цвећем и другим потрепштинама.

Прочитај више „ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ПИЈАЦИ „ЗЕМУН““