Караван зимнице и овог викенда на  пијаци „Каленић”

Пијачни караван зимнице биће организован и овог викенда, у суботу и недељу,  16. и 17. јануара на пијаци  „Каленић“  у периоду од 8 до 16 часова.

У оквиру Каравана зимнице, представиће се пољопривредни произвођачи са својом  слатком и сланом зимницом, медом, занатским производима,  винима. Сви посетиоци  пијаце Каленић ће поред свежег воћа и поврћа, имати прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури.

У разноврсној понуди здравих и квалитетних намирница, сви суграђани имаће могућност да набаве широк асортиман ајвара, различитих салата, компота, пекмеза, сирупа, сувог воћа, сокова и многе друге специјалитете по приступачним ценама.

Организацијом „Каравана зимнице“ ЈКП „Градске пијаце“ показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, али и да представља значајну карику у пласману аутентичних домаћих производа.

ЈКП „Градске пијаце“ које негује висок степен одговорности и према купцима и према продавцима, подсећа посетиоце београдских пијаца да остану одговорни,  да одржавају препоручену физичку дистанцу као и да носе заштитне маске.

Караван зимнице,  пијаца „Каленић“ 16. и 17. јануара  од 08 до 16 часова

Улаз слободан!

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ