БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ – ПОНОВО СА ВАМА  НА КАЛЕНИЋ ПИЈАЦИ

ЈКП „Градске пијаце“ и „БГД маркет“ вас позивају на други овогодишњи Београдски ноћни маркет који ће бити одржан у петак, 19. јуна од 18  до 24 часа на пијаци Каленић, под слоганом  „ Show must go on “.

На Каленић пијаци у срцу Врачара, једном од симбола Београда, вас очекује велики број старих и нових излагача, добар провод и много лепих тренутака, „зачињених“ укусним слатким и сланим посластицама шампиона пијаца, ресторана и барова.

На овом Београдском ноћном маркету посетиоци ће бити у прилици да се присете познатих али и да осете нове укусе и мирисе, јер ће на овој популарној урбаној градској манифестацији, наступити велики број пољопривредних произвођача са београдских пијаца, као и  мале породичне радионице са богатом понудом  домаћих  традиционалних производа и специјалитета. Овај музичко гастономски фестивал постао је препознатљив и по учешћу бројних уметника и дизајнера, одличној понуди креативних и уникатних модних производа, као и кућне галантерије. На овој традиционалној манифестацији посетиоце очекује велики избор хране и пића специјално припремљених за ову прилику.

Београдски ноћни маркет, под слоганом „ Show must go on “ ће бити право место за куповину поклона и доброг провода, јер ће овај амбијент употпунити нови и стари музички хитови уз ди џеја Ајрона.

ЈКП „Градске пијаце“ и „БГД маркет“ већ четврту годину за редом организују „Београдски ноћни маркет“, који је увек наилазио на велико интересовање становника Београда и туриста, и до сада примио око пола милиона посетилаца.

ДОЂИТЕ ДА У ХРАНИ, МУЗИЦИ И ДОБРОЈ АТМОСФЕРИ ПОНОВО УЖИВАМО ЗАЈЕДНО!

УЛАЗ ЈЕ СЛОБОДАН

Натраг na ВЕСТИ