ЈКП „Градске пијаце“ на 25. Међународном сајму хортикултуре BeoPlantFair

ЈКП „Градске пијаце“ се са великим задовољством одазвало позиву за учешће на 25. Међународном сајму хортикултуре који се под слоганом „Башта у срцу града“ одржава у Хали 3 на отвореном простору Београдског сајма, од среде 17. до суботе 20. јуна 2020. године.

Разлог више за учешће на овој најмириснијој манифестацији јесте чињеница да су београдске пијаце препознате не само као места добре набавке свежих и висококвалитетних прехрамбених производа, већ и као места на којима се традиционално може наћи велики избор лековитог биља, чајева, меда и препарата од меда, баштенског и саксијског цвећа, садница и цветног материјала.

На свим београдским пијацама постоји цветни кутак, а у саставу ЈКП „Градске пијаце“  и највећа специјализована пијаца цвећа – пијаца Крњача.

Током трајања ове манифестације штанд ЈКП “Градске пијаце“ биће место на коме ће се посетиоцима представити произвођачи свежег цвећа, чајева, мелема, лековитих уља, ракије и вина, органских производа, природне козметике и сапуна, за које су београдске пијаце током целе године сигурно место директног пласмана.

Улаз на 25. Међународни сајам хортикултуре BeoPlantFair је бесплатан за све љубитеље природе, зеленила и савремене естетике живљења.

Чекамо Вас

         Хала 3 Београдског сајма

ЈКП „Градске пијаце“ традиција која траје

Натраг na ВЕСТИ