Први Винтиџ фест – ретро је поново у моди

Субота, пијаца Каленић, од 09 до 16 часова први Винтиџ фест  у срцу Врачара.

Суботња куповина  овог викенда разликоваће се од уобичајених. Плато пијаце  Каленић постаће право место несвакидашњих  ретро комада.

На првом Винтиџ фесту биће изложени многобројни декоративни предмети, накит, гардероба, рамови, плoчe и друге интересантне  стварчице које могу улепшати дом или употпунити гардеробу посебним и јединственим  ретро комадима. Међу бројним излагачима чије производе ће посетиоци имати прилику да погледају и купе у оквиру једнодневне манифестације они ће имати прилику да пробају и уживају у правој домаћој кафи коју за ову прилику припремају представници Националне асоцијације за старе и уметничке занате „Наше руке. За добро расположење и пријатну музику са нама ће бити и двострука  првакињи Србије у виолини, Милица Петровић.

Уколико вам је досадила куповина истих или сличних предмета или желите да обрадујете себе или драгу особу јединственим поклоном  или пак негујете ретро стил, обавезно посетите Винтиџ фест на пијаци Каленић, субота 20. јун, од 09 до 16 часова.

ЈКП Градске пијаце  – Традиција која траје

Натраг na ВЕСТИ