БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ ПРАВА МЕСТА И ЗА КУПОВИНУ ЦВЕЋА

Шта одабрати као осмомартовски поклон зависи од нас и афинитета особе којој је поклон намењен, али и од буџета такође. Међутим, када је реч о поклонима као знаку пажње, оно што је најбитније, јесте да дарујемо од срца. Многи ће рећи да пронаћи одговарајући поклон није једноставно, али ће се сви сложити да са букетом цвећа и лепим жељама, нема места грешкама. Као вечна класика, цвеће је непревазиђен поклон за све прилике.

Како су уочи свих празника пијаце изузетно посећене, тако је и  уочи овог Осмог марта. Београдске пијаце, увек љубазни продавци и богата понуда спремно дочекују купце уочи предстојећег празника.  Осим разноврсног избора резаног и саксијског цвећа, као  и  популарних цветних  аранжмана  и приступачне цене чине да наши суграђани и цвеће радо купују на пијацама код својих омиљених цвећара.

Цвећа има на готово свим београдским пијцама, а да ли ћете се одлучити за најближу, најдражу или пак специјализовану пијацу цвећа „Крњача“, одлучићете сами. Најбитније је да могућност избора постоји као и воља да се драгим женским особама цвеће дарује.

ЈКП „Београдске пијаце“ – традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ