Београдске пијаце на Данима Београда у Херцег Новом

На позив Туристичке организације Београда, ЈКП „Београдске пијаце“ се по други пут представилo на Данима Београда током „Празника мимозе“ у Херцег Новом. Своју богату понуду представили су шампиони пијаца, занатлије и мале породичне радионице.


Промоција ЈКП „Београдске пијаце“ на манифестацији „Празник мимоза“ у Херцег Новом је важна, јер највећи број ноћења у Београду остварују управо гости из Црне Горе. Туристичка организација Београда промовисала је културне и туристичке потенцијале Београда, међу којима су биле и београдске пијаце. Оне су нашле своје место у укупној туристичкој понуди града и представљају просторе који се морају обићи приликом посете престоници. Такође, једна од препорука била је и пијаца „Палилула“, која спада у једну од најлепших пијаца у овом делу Европе. На Данима Београда, ЈКП „Београдске пијаце“ промовисало је и нове street food ресторане попут Koordinata street, Морава, Фука, Претоп, Мехурић и сл., који су променили концепт пијаца и допринели да оне постану урбана места окупљања.

ЈКП „Београдске пијаце“ представило је своје манифестације које су освојиле срца великог броја становника Београда, Србије и многобројних туриста. Посетиоци су били у прилици да се упознају и са садржајем бројних манифестација као што су: Ноћ укуса, Београдски ноћни маркет, Пијачни каравани, Дечији каравани, Забавиште занатиште, Дани вина, Дани природне козметике, Винтиџ фест.

Натраг na ВЕСТИ