ДОМАЋИ ВИНАРИ И ВИНОГРАДАРИ НА САЈТУ ГРАДСКИХ ПИЈАЦА

ЈКП „Градске пијаце“  у сaрадњи са Савезом винара и виноградара Републике Србије, а у циљу помоћи и афирмацији  једној од најважнијих и најперспективнијих грана домаће привреде, објавиле су на сајту www.bgpijace.rs списак са више од 60 српских винарија.

Сви љубитељи домаћег српског вина, правна и физичка лица, која  негују традицију и квалитет домаћег  вина  од сада ће на једноставан начин, једним кликом на сајт Градских пијаца моћи да ступе  у контакт  са  винаријама које одликује традиција и домаћи квалитет српског вина.

Савез винара и виноградара Републике Србије, је национална асоцијација која у свом саставу обједињује дванаест регионалних удружења винара и виноградара у Србији.

Такође,  на  званичној интернет страници ЈКП „Градских пијаца“, налази  се и више од 400 контаката малих пољопривредних  произвођача, предузетника  са београдских пијаца преко којих Београђани током трајања ванреног стања могу да се снабдевају свежим и здравим намирницама, као што су навикли да то чине на шареним тезгама својих омиљених пијаца.

Традиција која траје, подржимо домаће винаре и виноградаре, пољопривредне произвођаче #купујмо локално, #ОстаниКодКуће

Напомињемо да ће ЈКП „Градске пијаце“ свакодневно ажурирати базу података.

За све додатне информације у вези Савеза винара и виноградара Србије, заинтересовани могу добити на број телефона: 011 244 24 00 или слањем упита на savezvinara@gmail.com

 

Натраг na ВЕСТИ