ЈКП „Градске пијаце“ још једном апелују

ЈКП „Градске пијаце“ у циљу помоћи грађанима, малим пољопривредним произвођачима, предузетницима и малим предузећима,  на својој  интернет страници, линку http://www.bgpijace.rs/?p=4626#more-4626 објавиле су контакте закупаца са београдских пијаца  путем којих  суграђани  могу да се снадбевају свежим намирницама током трајања вандредног стања услед епидемије проузроковане вирусом корона.

Такође, апелујемо на све општинске просторе на територији града Београда који се баве  комуналном делатношћу, и на својој територији имају пијаце,  да се у потпуности придржавају свих мера које је донела Влада Републике Србије као што то чини Јавно комунално педузеће Градске пијаце, јер једино заједничким снагама и одговорношћу свих нас можемо спречити даље ширење вируса корона.

Апелујемо и на све наше суграђане да се придржавају свих прописаних мера како би што пре уживали у избору свежих и разноврсних производа које нуде београдске пијаце.

За доданте информације можете контактирати ЈКП „Градске пијаце“ на телефон +381 7857 940 од понедељка до петка, у периоду од 07:30 до 15:30 часова или путем emaila: info@bgpijace.rs.

#ОстаниКодКуће

Натраг na ВЕСТИ