JKP „Gradske pijace“ još jednom apeluju

JKP „Gradske pijace“ u cilju pomoći građanima, malim poljoprivrednim proizvođačima, preduzetnicima i malim preduzećima,  na svojoj  internet stranici, linku http://www.bgpijace.rs/?p=4626#more-4626 objavile su kontakte zakupaca sa beogradskih pijaca  putem kojih  sugrađani  mogu da se snadbevaju svežim namirnicama tokom trajanja vandrednog stanja usled epidemije prouzrokovane virusom korona.

Takođe, apelujemo na sve opštinske prostore na teritoriji grada Beograda koji se bave  komunalnom delatnošću, i na svojoj teritoriji imaju pijace,  da se u potpunosti pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije kao što to čini Javno komunalno peduzeće Gradske pijace, jer jedino zajedničkim snagama i odgovornošću svih nas možemo sprečiti dalje širenje virusa korona.

Apelujemo i na sve naše sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera kako bi što pre uživali u izboru svežih i raznovrsnih proizvoda koje nude beogradske pijace.

Za dodante informacije možete kontaktirati JKP „Gradske pijace“ na telefon +381 7857 940 od ponedeljka do petka, u periodu od 07:30 do 15:30 časova ili putem emaila: info@bgpijace.rs.

#OstaniKodKuće

Natrag na VESTI