ЈКП “ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ ПРВИ ПУТ САМОСТАЛНО НА 42. МЕЂУНАРОДНОМ БЕОГРАДСКОМ САЈМУ ТУРИЗМА

ЈКП „Градске пијаце“ се са великим задовољством одазвало позиву за самостално учешће на 42. Међународном сајму туризма, који се од 20. до 23. фебруара одржава у Београду под слоганом „Пут под ноге“.

Разлог више за учешће на овој манифестацији, јесте чињеница да су београдске пијаце препознате не само као места добре набавке, већ и социјалне интеракције и позитивне енергије која иначе влада међу тезгама.

Поред богате и разноврсне понуде производа, београдске пијаце, које су иначе због свог изгледа и значаја уцртане у туристичку мапу Београда, представиће се и као места која све чешће посећује све већи број страних туриста. Посетиоцима наше престонице је обилазак пијаца јединствена прилика да осете прави дух и непресушну енергију Београда, услужност продаваца и срдачност њених становника.

Штанд ЈКП „Градске пијаце“ биће на овом сајму место на коме ћемо представити култне манифестације које су градске пијаце осмислиле и организовале у намери да простор пијаца оплемене и модернизују, а које су до сада освојиле срца великог броја становника Београда, Србије као и многобројних туриста – Ноћ укуса, Београдски ноћни маркет, Пијачни каравани, Дечији каравани, Забавиште занатиште.

Током трајања Сајма, а поводом Светског дана туристичких водича, 23. фебруара биће организована пешачка тура обиласка Ђерам пијаце и посета „Кобасицијади“, која се тог дана по први пут одржава на једној београдској пијаци.

Овај догађај је изузетно важан за читав регион Југоисточне Европе, јер окупља најважније компаније, туристичке агенције, угоститеље и велики број посетилаца свих генерација и профила.

Београдске пијаце представиће се у Хали 1а Београдског сајма

Натраг na ВЕСТИ