БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ ПРОТЕКАО У ЗНАКУ ЉУБАВИ И ВИНА

Први овогодишњи Београдски ноћни маркет који традиционално организују ЈКП „Градске пијаце“ и „БГД маркет“, овог петка на пијаци „Блок 44“ под слоганом „Љубав и вино“, окупио је велики број становника Београда свих генерација.

Посетици су уживали у новим укусима и мирисима, а велико интересовање владало је за разноврсну понуду гастрономског дела ове манифестације као што су зимница, џемови са зачинским биљем, разне врсте сирева, воћних намаза, сушеног воћа, као и традиционалних и аутентичних домаћих специјалитета.

Како је 14. фебруар посвећен љубави, виноградарима, винарима и љубитељима вина, велико интересовање показао је већи број излагача у сфери винарства, као и многобројни љубитељи овог божанског напитка.

Поред пољопривредних произвођача «шампиона пијаца», на овој музичко-гастрономској манифестацији, представиле су се и мале породичне радионице, не само храном и пићем припремљених за ову прилику. За оне који 14. фебруар славе као Дан заљубљених, долазак на Београдски ноћни маркет био је прави избор и прилика за добар провод, али и куповину поклона по приступачнијим ценама у одличној понуди креативних и уникатних модних производа, природне козметике и кућне галантерије.

Овај амбијент употпунили су нови и стари музички хитови уз ди џеја.

ЈКП Градске пијаце и БГД маркет већ четврту годину за редом организују Београдски ноћни маркет, који је увек наилазио на велико интересовање становника Београда и туриста, и до сада угостио око пола милиона посетилаца.

Натраг na ВЕСТИ