У ДУХУ ЛЕТЊЕ ФЕСТИВАЛСКЕ АТМОСФЕРЕ ОДРЖАН 21. БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ

Вечерас су се љубитељи Београдског ноћног маркета окупили на пијаци “Скадарлија”, где је овај јединствени фестивал хране и пића одржан по 21. пут.

Манифестација која спаја традицију и урбани дух града, а која се одржава у вечерњим сатима на београдским пијацама постала је туристичка атракција Београда, коју је посетило преко пола милиона суграђана и туриста.

Поред најбољих пијачних продаваца – шампиона пијаца, вечерас су се представиле мале породичне радионице, уметници, дизајнери и занатлије, који су имали прилику да своје производе понуде посетиоцима овог музичко-гастрономског фестивала. Пијацом “Скадарлија” ширили су се мириси најбољих специјалитета, које су припремали београдски гастрономи, а фестивалској атмосфери, у летњем ритму, допринео је чувени ди-џеј Бркати.

Београдски ноћни маркет први пут је одржан на пијаци “Скадарлија”, пре три године, под слоганом “Ново лице пијаце”, са циљем да се на занимљив и креативан начин представе произвођачи из целе Србије и да пијаце постану препознатљива туристичка понуда главног града, уз подстицање развоја породичног предузедништва и малих предузећа.

Натраг na ВЕСТИ