ЛЕТЊИ БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ

У петак, 28. јуна, у периоду од 18 до 24 часа, заказано је ново велико окупљање љубитеља Београдског Ноћног Маркета на познатој београдској пијаци „Скадарлија“.

Пијачне тезге биће испуњене богатом понудом свежег воћа и поврћа, убраних у баштама шампиона пијаца, а у посебном кутку млечних и сухомеснатих производа посетиоци манифестације имаће прилику да пробају и купе вруће чварке, домаћу пршуту, кулен, као и слатке и слане посластице од сира.

Млади дизајнери за предстојеће летње одморе припремили су широк асортиман производа, који ће задовољити потребе најзахтевнијих купаца. Београдски ресторани и барови припремаће укусне специјалитете, док ће за добар провод на највећем маркету под отвореним небом бити задужен ди-џеј Бркати.

Дођите да заједно поздравимо ново годишње доба на једној од најпопуларнијих београдских пијаца, где Вас очекује сјајан програм и одлична атмосфера.

УЛАЗ СЛОБОДАН!

За све додатне информације контактирајте Службу маркетинга и односа са јавношћу ЈКП „Градске пијаце“ – Београд, info@bgpijace.rs или на тел: 7857-916 и 7857-917, Живка Карабиберовића 3, Београд

Натраг na ВЕСТИ