ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ СВЕТСКОГ УДРУЖЕЊА ВЕЛЕТРЖНИЦА

ЈКП „Градске пијаце“ Београд, у сарадњи са Привредном комором Србије, позива све успешне привреднике да буду део јединственог скупа на Светској конференцији велетржница, која се по први пут одржава у Београду. Више од 150 најутицајнијих стручњака из области пласмана и дистрибуције прехрамбених производа, који долазе из привредно јаких земаља са пет континената, у периоду од 15. до 17. маја 2019. године, окупиће се у конференцијској сали хотела Metropol Palace. Већина делегата представља фирме које више од 50 година заузимају значајну улогу у промету робе на светским пијацама и велетржницама.

На овом изузетно значајном скупу чија је тема „Изазови у ланцу снабдевања свежом храном, у циљу што бољег умрежавања и повезивања делегата, другог дана конференције, 16. маја 2019. године у временском периоду од 17 до 18 часова, сви који дођу имаће прилику да у директном контакту са експертима из целог света, успоставе важне пословне контакте, који ће допринети експорту домаћих-српских производа и реализацији будућих успешних сарадњи на иностраном тржишту.

Будите први, унапредите своје пословање и размените знања и искуства о светским трендовима са водећим домаћим и иностраним стручњацима из области привреде и дистрибуције свеже хране.

Рок за пријаву је 22.04.2019. године, а за све додатне информације позовите 064/8307 888, сваког радног дана у периоду од 8 до 17 часова.

 

Натраг na ВЕСТИ