ОТВОРЕНА СЕЗОНА БЕОГРАДСКИХ НОЋНИХ  МАРКЕТА

Прво дружење у овој години са свим љубитељима највећег музичко-гастрономског фестивала – Београдског Ноћног Маркета, Градске пијаце и Redesign д.о.о организовали су вечерас, у срцу Новог Београда, на пијаци „Блок 44“.

Ово је била још једна прилика за представљање преко 150 излагача, шампиона београдских пијаца, са свежим пролећним намирницама које долазе из њихових башта, младих и успешних предузетника, дизајнера, уметника, угоститеља, а за посетиоце право место за куповину и одличан провод. Љубитељи куповине имали су прилике да са собом понесу  уникатне и занимљиве производе. На централном тргу окупили су се гастрономи, који су својим специјалитетима обрадовали многе, а за добар провод и забаву побринуо се ДЈ Бркати.

Занимљивост овог Београдског Ноћног Маркета је и својеврстан рекорд, да су сва места за излагање попуњена за мање од једног дана.

Током ове године љубитеље једног од највећих фестивала у Београду очекују разна изненађења и незаборавна куповина, а већ следеће дружење заказујемо 16. маја.

Натраг na ВЕСТИ