ЈКП „Београдске пијаце“ и ове године учествујe у обележавању Светског дана туризма

Светски дан туризма биће и ове године обележен на Ади Циганлији, једној од десет туристичких атракција Београда познатој по природном амбијенту и бројним спортско – рекреативним капацитетима. Тим поводом ће се у недељу, 25. септембра од 10:00 до 17:00 сати на улазу у Аду Циганлију на простору новоизграђеног дока између рампи и бициклистичке стазе, представити туристичке организације и предузећа која доприносе унапређењу и развоју туризма и промоцији Србије и Београда.

На манифестацији обележавања Светског дана туризма у недељу, 25. септембра ЈКП „Београдске пијаце“  учествоваће са својим излагачима са бројних манифестација које ово предузеће годинама успешно организује, док ће атмосферу употпунити музички извођачи који иначе наступају на београдским пијацама.

На истом простору Аде Циганлије дан раније, у суботу 24.септембра,  чланице „Удружење жена Срема, Баната и Бачке“ изложиће слане и слатке специјалитете  специјално направљене за ту прилику и карактеристичне за тај део наше земље и бројне занатске производе .

Разлог за учешће ЈКП „Београдске пијаце“ на овој манифестацији,  јесте чињеница да су београдске пијаце препознате не само као места добре набавке, већ и социјалне интеракције и позитивне атмосфере.

Поред богате и разноврсне понуде производа,  београдске пијаце, које су иначе због свог изгледа и значаја уцртане у туристичку мапу Београда, представљају и места која радо посећују страни туристи. Посетиоцима наше престонице је обилазак пијаца јединствена прилика да осете прави дух и непресушну енергију Београда, услужност продаваца и срдачност њених  становника.

 

ЈКП „Београдске пијаце“ – традиција која траје

 

     

Натраг na ВЕСТИ