„БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ“ – ПОНОВО СА ВАМА НА ПИЈАЦИ „КАЛЕНИЋ“

ЈКП „Београдске пијаце“ и „Најјачи укуси Србије“ позивају вас на 31. Београдски ноћни маркет“, који ће се одржати у петак, 23. септембра, од 18 до 24 часа на пијаци Каленић“.

У срцу Врачара, на пијаци „Каленић“, која је један од симбола Београда, очекује вас велики број старих и нових излагача, добар провод и много лепих тренутака, „зачињених“ укусним слатким и сланим посластицама шампиона пијаца, ресторана и барова.

На Београдском ноћном маркету посетиоци ће бити у прилици да се присете познатих, али и да осете нове укусе и мирисе. На овој популарној манифестацији наступиће велики број пољопривредних произвођача са београдских пијаца, као и мале породичне радионице са богатом понудом  домаћих производа и специјалитета. Овај музичко-гастономски фестивал постао је препознатљив и по учешћу бројних уметника и дизајнера, одличној понуди креативних и уникатних модних производа, као и кућне галантерије. На нашој традиционалној манифестацији посетиоце очекује велики избор хране и пића, специјално припремљених за ову прилику.

Београдски ноћни маркет ће свакако бити право место за куповину поклона и доброг провода, јер ће овај амбијент, уз присуство ди џеја Тимбеа, употпунити нови и стари музички хитови.

ДОЂИТЕ ДА УЖИВАМО У ХРАНИ, МУЗИЦИ И ДОБРОЈ АТМОСФЕРИ !

УЛАЗ ЈЕ СЛОБОДАН

Натраг na ВЕСТИ