„БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ“ НА ПИЈАЦИ БЛОК 44 „ЉУБАВ И ВИНО“

ЈКП „Градске пијаце“ и „БГД маркет“ заказали су прво овогодишње заједничко дружење за петак, 14.фебруар од 18  до 24 часа на пијаци Блок 44“, под слоганом  „Љубав и вино“.

Овај посебан датум посвећен је љубави, виноградарима, винарима и љубитељима вина. На овогодишњем Београдском ноћном маркету посетиоци ће бити у прилици да осете нове укусе и мирисе, јер ће на овој популарној урбаној градској манифестацији, наступити велики број пољопривредних произвођача са београдских пијаца и мале породичне радионице са богатом понудом  домаћих  традиционалних производа и специјалитета. Музичко гастономски фестивал постао је препознатљив  по учешћу бројних уметника и дизајнера, одличној понуди креативних и уникатних модних производа, као и кућне галантерије. На овој традиционалној манифестацији посетиоце очекује велики избор хране и пића специјално припремљених за ову прилику.

Београдски ноћни маркет, под слоганом „Љубав и вино“ ће бити право место за куповину поклона и доброг провода, јер ће овај амбијент употпунити нови и стари музички хитови уз ди џеја Бркатог.

ЈКП „Градске пијаце“ и „БГД маркет“ већ четврту годину за редом организују „Београдски ноћни маркет“, који је увек наилазио на велико интересовање становника Београда и туриста, и до сада примио око пола милиона посетилаца.

ДОЂИТЕ ДА ЗАЈЕДНО ПРОСЛАВИМО ОВАЈ ДАТУМ!

УЛАЗ ЈЕ СЛОБОДАН

Натраг na ВЕСТИ