НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА НА БЕОГРАДСКИМ ПИЈАЦАМА

ЈКП „Београдске пијаце“ у периоду од 28. до 30. децембра организује „Новогодишњи маркет“ од 08 до 16 часова на новобеоградској пијаци ТЦ „Стари Меркатор“. Пригодни поклони и новогодишње декорације красиће тезге једне од најмодернијих пијаца у Београду. Сви посетиоци пијаце „Стари Меркатор“ имаће прилику да, поред набавке свежих и високо квалитетних намирница, пазаре  и необичне новогодишње поклоне, како би на тај начин обрадовали себи драге особе.

У духу празничне атмосфере, у суботу, 30. децембра, ЈКП „Београдске пијаце“ прославиће четврти рођендан пијаце „Палилула“. Тог дана, ова пијаца ће бити право место новогодишње чаролије. У 11 часова почиње дечија представа „Капетан дуге зимске пловидбе“, а након тога, на пијацу ће доћи омиљени дека са Северног пола и донети слатке пакетиће*. Слатке пакетиће обезбедила је и ове године компанија „Бамби“, која је препознала београдске пијаце као чуваре традиције и места породичне набавке.

Београдске пијаце су у време новогодишњих празника посебно испуњене позитивном енергијом и добрим расположењем. Широк асортиман пољопривредних и непрехрамбених производа, велики избор поклона за новогодишњу и божићну трпезу, доприносе веселој и бајковитој атмосфери.

*Напомена: број пакетића је ограничен

Натраг na ВЕСТИ