Велико отварање новог „Београдског бувљака“

13. децембар, среда у 17 часова

Миљаковац, Варешка бб

 

„Београдски бувљак“ отвара своја врата 13. децембра од 17 часова, уз Београдски ноћни маркет и  ДЈ-а, на највећој журци у граду. За све љубитеље куповине, наши верни закупци омогућили су до 30% попуста на одређене артикле до краја децембра!

После тридесет година, бувљак ће коначно добити модеран простор са свом пратећом опремом. „Београдски бувљак“ се простире на површини од 12.000 m2, од чега је 4000 m2 наткривено, што омогућава несметану куповину без обзира на временске услове. Са  230 нових боксева-тезги, 60 нових локала, са 130 паркинг места и 12 минута вожње од старе локације, „Београдски бувљак“ нуди најбогатију и најразноврснију понуду до сада.

Најважнија предност новог бувљака је његова локација. Смештен је у близини великих насеља Раковица, Видиковац, Миљаковац, Бањица, Баново брдо, Жарково што значи, да ће више од 50.000 људи моћи пешке за 10 до 15 минута, да стигне на нову локацију. Тренутно постоји 9 линија градског превоза (аутобуске линије – 3А, 42, 47, 50, 54, 59, 94, 502, 506), као и линија „Беовоза“. Градска линија 94 је појачана и она стаје испред „Београдског бувљака“.

Београдски  бувљак је место где ће наши суграђани пронаћи све што им је потребно. Модерна гардероба, најфинији текстил, уникатни накит, намештај, расвета, кућна галантерија, алат, играчке само су део богате понуде „Београдског бувљака“.  То је место где „НЕМА ДА НЕМА“ –  „МНОГО ЈАК БУВЉАК“!

Пресељење ОТЦ-а на нову локацију резултат је здружене акција града Београда, општине Раковица и ЈКП „Београдске пијаце“.

„Београдски бувљак“ је од изузетне важности за снабдевање грађана Београда, који редовно купују робу широке потрошње на овој пијаци. Значајан је не само за купце, већ и за закупце који на њему остварују приходе за своја домаћинства.

 

Натраг na ВЕСТИ