JKП „БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ НА 17. САЈМУ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА

ЈКП “Београдске пијаце“ представиће се на 17. Сајму етно хране и пића, који се одржава у Хали 2 Београдског сајма, од 30. новембра до 03. децембра.

У оквиру штанда града Београда, Секретаријата за привреду, представиће се ЈКП “Београдске пијаце“. На предстојећем сајму, ЈКП „Београдске пијаце“ представиће своје пољопривредне произвођаче, закупце са београдских пијаца. Они су иначе, стални излагачи на најпопуларнијим гастрономским манифестацијама које предузеће организује: Пијачни каравани, „Ноћ укуса“, Базари природне козметике, Дани вина, на којима се промовишу производи високог квалитета, направљени на традиционални начин, по старим рецептурама.

Сајам етно-хране и пића одиграо је у последњих 16 година значајну улогу у промоцији и пласману традиционалних домаћих производа попут ајвара, меда, дуван-чварака, футошког купуса, пиротских пегланих кобасица, различитих џемова, слатка, зимнице, сухомеснатих специјалитета, млечних производа, сирева, чајних мешавина, сушеног воћа, пекарских производа, вина и ракије, од којих су многи постали и извозни артикли.

Покровитељи 17. Сајма етно хране и пића су Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије и Град Београд.

Позивамо вас да посетите штанд града Београда на Сајму етно хране и пића од четвртка, 30. новембра, до недеље, 03. децембра, у периоду од 10 до 19 часова.

ЈКП Београдске пијаце“- Традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ