ЈКП „БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ НА 44. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА

ЈКП „Београдске пијаце“ се и ове године одазвало позиву Туристичке организације Београда да учествује на 44. Међународном сајму туризма, који се одржава од 23. до 26. фебруара у Београду, под слоганом „Кад је одмор није тешко“.

Поред богате и разноврсне понуде производа, београдске пијаце поседују и значајан туристички потенцијал, због чега су уцртане у туристичку мапу Београда. Спадају у места која посећује све већи број страних туриста. Посетиоцима наше престонице је обилазак пијаца јединствена прилика да осете прави дух и непресушну енергију Београда, услужност продаваца и срдачност њених становника.

На сајму туризма, у оквиру штанда Београда, ЈКП „Београдске пијаце“ ће представити своје манифестације које су освојиле срца великог броја становника Београда, Србије и многобројних туриста. Посетиоци сајма ће бити у прилици да се упознају са садржајем бројних манифестација као што су: Ноћ укуса, Београдски ноћни маркет, Пијачни каравани, Дечији каравани, Забавиште занатиште, Дани вина, Дани природне козметике, Винтиџ фест и сл.

Овај догађај је од изузетне важности јер окупља познате компаније, туристичке агенције, угоститеље и велики број посетилаца свих генерација.

Београдске пијаце представиће се у Хали 4 Београдског сајма на изложбеном штанду  Београда

Натраг na ВЕСТИ