ПРИВРЕМЕНО ПРЕМЕШТЕН ДЕО ПИЈАЦЕ „ЗЕМУН

ЈКП „Београдске пијаце“ обавештава грађане да је један део пијаце „Земун“ привремено премештен на други део пијаце, на Омладински трг, у непосредној близини зграде МУП-а Земун.

На том делу, иначе се налазe мобилна пијаца као и дрвене кућице. Измештање дела пијаце уследило је због извођења радова на канализационој мрежи старог језгра Земуна.

Радове на пијаци „Земун“ изводи Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда. Измештено је преко 300 комада пијачне опреме (тезги, расхладних витрина, боксева). Измештање паркинга је само привремено решење до окончања радова. Након завршетка комплетних радова, измештени део пијаце и паркинг биће враћени на првобитну локацију.

Измештањем пијаце „Земун“, ЈКП „Београдске пијаце“ je омогућило свим закупцима да наставе са радом, а становницима Земуна и љубитељима земунске пијаце да и током извођења неопходних радова, наставе континуирано да се снабдевају свежим воћем, поврћем, сухомеснатим и млечним производима, рибом, цвећем и др.

ЈКП „Београдске пијаце“ увек је усмерено ка интересима корисника својих услуга и потрошача, јер су пијаце од изузетног значаја за мале пољопривредне произвођаче, као и за грађане Београда.

ЈКП „Београдске пијаце“

Натраг na ВЕСТИ