“Караван зимнице”  овог викенда на пијаци „Блок 44”

Овог викенда у суботу и недељу, 05. и 06. фебруару од 08 до 16 сати на пијаци „Блок 44“  биће одржан  Караван зимнице.

Пијаца „Блок 44“ биће као и увек место за набавку свежих и квалитетних намирница, али и права ризница познатих укуса домаће зимнице припремљене по традиционалној рецептури.

Домаћице које нису стигле да припреме зимницу, предстојећег викенда моћи ће да се снабдеју квалитетним домаћим производима. Пољопривредни произвођачи из целе Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних сланих салата, компота, сушеног воћа, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и многих других производа за зимску трпезу, који се могу наћи само на београдским пијацама.

Водећи рачуна о потребама и тежњама савременог потрошача ЈКП „Градске пијаце“ је на овој пијаци пре десет година отворило специјализовану органску  пијацу, тако да посетиоце и овог викенда очекује богата и разноврсна понуда органских производа. Свеже и најукусније  органско воће и поврће из Суботице, Кикинде , Барајева , Ваљева и Уба и осталих делова наше земље ,сваког викенда  краси тезге омиљене пијаце Новобеограђана.

 

Понесите цегере и 05. и 06. фебруара од 08 до 16 сати посетите

пијацу „Блок 44“ !

Улаз слободан!

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ