Пијаца „Палилула“ ове недеље обележава други рођендан

Пијаца „Палилула“ , у четвртак 30. децембра прославиће  рођендан, односно две године како ради у новом ,модерном амбијенту.  Ова пијаца освојила је становнике Београда одличном понудом, разноврсним асортиманом, али и бројним предностима које као савремена, мултифункционална пијаца пружа.  Њен садржај чине свеже воће, поврће, месо, рибљи производи, специјализоване пекаре, разноврсни ресторани брзе  и веганске хране, први meat concept store,  специјализоване продавнице са  производима од козијег млека,кафетерија, винарија, цвећаре и златара.

Други рођендан пијаца „Палилула“  обележава у четвртак 30.децембра и   биће посвећен  најмлађим посетиоцима.  Од 14 и 45 часова Дејан Ђурђевић и Вељко Радић, познатији као Пикси и Зека, извешће мађионичарску представу.  Малишане очекује пуно оригиналних трикова са различитим реквизитима, као и маскоте Мини и Мики Маус. Како бисмо употпунили атмосферу, на пијацу ће доћи и омиљени дека са Северног пола и донети слатке пакетиће које је обезбедила компанија „Бамби“.

Овај јубилеј важан је и за ЈКП „Градске пијаце“ од када је реализован један од главних циљева овог предузећа, а то је подизање и унапређивање пијачних услуга и услова на пијацама.

ЈКП “Градске пијаце“ – традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ