УРУЧЕНА ДОНАЦИЈА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ЈАВНО КОМУНАЛНОМ ПРЕДУЗЕЋУ „ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ У ОКВИРУ ПОДРШКЕ ПРОЈЕКТА „ЧИСТО И СИГУРНО“ (CLEAN & SAFE)

У оквиру подршке туристичком сектору у Србији, Европска унија је покренула пројекат „Чисто и сигурно“ (Clean & Safe), у циљу примене неопходних здравствено-безбедносних мера ради спречавања ширења вируса COVID-19.

Београдске пијаце су својеврсни промотери земље и представљају атрактивне дестинације за туристе. Туристичка организација града Београда је препознала ЈКП „Градске пијаце“ као неизоставну карику у укупној туристичкој понуди града Београда и пијаце као места које туристи радо посећују. Тим поводом је Туристичка организација Београда ЈК предузећу „Градске пијаце“ данас уручила донацију у виду дезинфекционих средстава и опреме, намењене установама и предузећима чије просторе туристи и грађани посећују.

Београдске пијаце представљају незаобилазну атракцију, где се осим бројног локалног становништва, у посетиоце убрајају и гости престонице. Подсећамо да од самог почетка  пандемије, ЈКП „Градске пијаце“ примењује и поштује све противепидемијске мере, негујући висок степен одговорности према купцима и продавцима, чинећи београдске пијаце сигурним местима за куповину.

Донацију Европске уније и Владе Савезне Републике Немачке за пројекат „Чисто и сигурно“, поред ЈКП „ Градске пијаце“, примило је и ЈП „Ада Циганлија“, Jавно прeдузeћe Eмисиона тeхника и вeзe, ЈП „Београдска тврђава“, Институт за ботанику и ботаничка башта „Јевремовац“, „Србијашуме“, Београдски зоолошки врт и др.

Испред ЈКП „Градске пијаце“, ПР предузећа Јелена Николић, захвалила се Туристичкој организацији Београда, како на донацији, тако и на препознавању значаја београдских пијаца у укупној туристичкој понуди града Београда.

ЈКПГрадске пијаце“- МЕСТА СИГУРНЕ КУПОВИНЕ!!!

Натраг na ВЕСТИ