МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА НА ПИЈАЦИ БАЈЛОНИ

ЈКП „Градске пијаце“ омогућава снабдевање становништва животним намирницама, уз висок степен одговорности у околностима које нас прате већ пуних 11 месеци. И поред тога, ово Предузеће континуирано ради и на  подизању нивоа пијачних услуга и услова на пијацама. Негујемо и чувамо традиционалан начин продаје, али водећи рачуна о потребама савременог потрошача и продаваца, својих закупаца. С обзиром да се плаћања при пијачној куповини углавном обављају у готовини, Градске пијаце у сарадњи са Банком Поштанска штедионица уводе још једну новину која ће значајно  многима олакшати куповину.

На пијаци Скадарлија, познатијој као Бајлони, постављена је прва мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од четвртка до суботе од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, али и више од тога. У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури.: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

Мобилна експозитура са пијаце Скадарлија, наредног четвртка, 11. марта сели се на пијацу Звездара, познатију као Цветкова пијаца. Постављање мобилне експозитуре Банке Поштанска штедионица учиниће да грађанима куповина на пијацама буде још угоднија, уз могућност да  једноставно и несметано обаве и банкарске услуге.

Београдске пијаце су за наше суграђане незаменљива места квалитетне набавке свежих намирница, за продавце места директног и сигурног пласмана, док су за многе  фирме због посећености и локација на којима се налазе, места на којима могу надоградити добар имиџ.

ЈКП „Градске пијаце“  – Традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ