ЈКП „ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“  УЧЕСТВОВАЛЕ  У АКЦИЈИ ГО ЗВЕЗДАРА –ДОДЕЛЕ  ПАКЕТА МЕДИЦИНСКИМ РАДНИЦИМА ДОМА ЗДРАВЉА ЗВЕЗДАРА

ЈКП „Градске пијаце“ се као друштвено одговорно предузеће одазвало позиву Градске општине Звездара да учествује у акцији доделе пакета воћа и слаткиша медицинским радницима на општини Звездара, који непрестано раде у борби против пандемије изазване вирусом КОВИД 19.

Идеју да медицинским радницима Дома здравља Звездара укаже пажњу и поштовање доделом пакета кондиторских производа и воћа,  ЈКП „Градске пијаце“ подржало је са 15 килограма свежег воћа.

Ова акција је мали знак пажње и подсећање да су хероји данашњице  медицински радници који у протеклих 11 месеци непрестано раде тежак и одговоран посао и улажу надљудске напоре  пружајући помоћ становништву и спасавајући животе.

ЈКП „Градске пијаце“, у чијем саставу послује 30 пијаца на територији града Београда су и у протеклих 11 месеци незаобилазна места снабдевања наших суграђана свежим и високо квалитетним намирницама. Због богате и разноврсне понуде, али и високог степена одговорности које и према купцима и према продавцима, ЈКП „Градске пијаце“ континуирано негује поштујући и примењујући све против епидемијске мере.

ЈКП „Градске пијаце“ – Традиција и квалитет

 

Натраг na ВЕСТИ