РАЗЛОГ ВИШЕ ДА ПОСЕТИТЕ ПАЛИЛУЛСКУ ПИЈАЦУ ОВОГ ВИКЕНДА

КРЕАТИВНОСТ  НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

Трећи по реду „Бум  маркет“ у организацији ЈКП „Градске пијаце“ и чланица Удружења „Артисима“ биће одржан предстојећег викенда 06. и 07. јуна на пијаци „Палилула“, у периоду 08 до 18 часова.

Посетиоци палилулске пијаце ће осим у разноврсној и богатој понуди свежих и висококвалитетних намирница, имати прилику да уживају и у  ручно израђеним предметима које су припремиле чланице овог удружења. На тезгама ће се наћи  ручно рађене играчке, женски и мушки накит који је неизоставни модни детаљ у овим пролећним данима, торбе, предмети направљени декупаж техником, хеклане ствари, слике, као и богат избор природне козметике.

„Бум маркет“ настао је као велика жеља и идеја групе жена које се баве ручним радом да своје производе прикажу што већем броју људи и на тај начин изразе своју креативност.

ЈКП „Градске пијаце“ ће и у наредном периоду  као друштвено одговорна фирма наставити да подржава женско предузетништво, како би допринели решавању проблема незапослености.

У оквиру “Бум маркета“ посетиоцима палилулске пијаце представиће се и асоцијација  „Наше руке“ која негује и чува традицију кроз старе занате израдом разних сувенира.

Натраг na ВЕСТИ