ПОТРАЖЊА ЗА ДОМАЋИМ НАМИРНИЦАМА СА БЕОГРАДСКИХ ПИЈАЦА НЕ ЈЕЊАВА

ЈКП “Градске пијаце“ Београд, успешно је спровело акцију повезивања пољопривредних произвођача и потрошача преко званичне интернет презентације овог предузећа. Резултат ове акције је свакодневна, успешна  сарадња више од: 400 пољопривредних произвођача, 60 домаћих винарија и предузетника из различитих делатности, са потрошачима на територији града Београда.

Пракса је још једном потврдила да грађани највише воле да купују здраве и свеже намирнице са београдских пијаца, као и да су наши пољопривредни произвођачи, важни снабдевачи становништва престонице.

У сусрет највећем хришћанском празнику-Ускрсу, снабдевачи са београдских пијаца, спремни су да одговоре жељама и потребама Београђана, како ни ове године, упркос ванредном стању, не би били ускраћени за традиционалну ускршњу трпезу, богату свежим и домаћим производима.

ЈКП „Градске пијаце“ Београд још једном апелују на све грађане, да се придржавају свих прописаних мера заштите од болести COVID 19, како би смо поново уживали у дружењима на добро познатим локацијама пијаца, кроз свакодневне куповине и бројне манифестације у организацији овог предузећа: Ноћне маркете, Ноћи укуса, Забавишта занатишта и друга изненађења која ово предузеће припрема за најверније потрошаче.

Градске пијаце су традиција која траје!

Подржимо мале пољопривредне произвођаче, домаће винаре и виноградаре #купујмо локално

#ОстаниКодКуће

Натраг na ВЕСТИ