Садржајан програм на градским пијацама уочи Међународног дана жена

ЈКП „Градске пијаце“ уочи Међународног дана жена, у суботу и недељу, традиционално организују женски кутак, овога пута на четири београдске пијацеПалилула“, „Ђерам“, „Блок 44“ и „Каленић“.

Дизајнери, занатлије и мале породичне радионице изложиће богат асортиман производа ручно рађених производа који могу бити идеалан осмомартовски поклон.

У модерном амбијенту палилулске пијаце, 06., 07. и 08. марта у периоду од 08 до 17 часова, као подршка женском предузетништву, биће организован „Бум маркет“.  На пијацама „Каленић“,  „Ђерам“ и „Блок 44“ „hand made маркети биће одржани 07. и 08. марта који ће трајати од 08 до 16 часова.

Иако љубав и захвалност треба показивати током целе године, 8. март припада искључиво битним женама у Вашем животу, те београдске пијаце могу бити иделна места на којима можете купити и поклоне.

Пригодан поклон за вољену особу може бити и цвеће које као знак пажње не излази из моде, јер обрадује сваку жену и измами јој осмех на лицу. У саставу ЈКП „Градске пијаце“ послује и пијаца цвећа ТЦ „Крњача“ која се налази на зрењанинском путу и током целе године нуди богат избор саксијског и резаног цвећа по приступачним ценама.

И то није све, ЈКП “Градске пијаце“ и Удружење „Едукатива“ припремају још једно изненађење за припаднице лепшег пола. У суботу, 07. марта на палилулској пијаци, од 08 до 16 часова, биће одржано бесплатно саветовалиште о женском здрављу.

Натраг na ВЕСТИ