БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ – ВИШЕ ОД НАБАВКЕ, МЕСТО СУСРЕТА, БОГАТЕ ПОНУДЕ И ПРАЗНИЧНИХ ПОПУСТА

Здрава исхрана је веома битна и већина Београђана зна да на београдским пијацама могу сваког дана да купе најсвежије производе који имају прави, домаћи укус. Само пијаце могу да испуне обећање: “производ може у једном дану, да пређе пут од њиве до трпезе”, што  је једна од  кључних предности које набавка на пијаци.

С обзиром на то да је у току период поста и за оне који посте београдске пијаце су сјајан одабир, јер на њима могу да се снабдеју сви они који припремају посни мени за посну славску трпезу. Било да славите Светог Николу или се придржавате Божићног поста, на пијацама можете купити увек свеже воће и поврће, рибу, мед, вино, зимницу, компот од грожђа, бундеве и помало заборављене мушмуле које су изузетно здраве за организам. Баш као што позната крилатица каже: „за некога све, а за свакога понешто“. Ту је и готова маринада за рибу, димљена домаћа љута паприка која када се стави на рибу даје незабораван укус, а на тезгама се од скоро може наћи и димљена со, која даје потпуно другачији, пун укус јелу.

Поводом Светог Николе, седам Аласа на земунској пијаци припремају право изненађење својим купцима.  Попусти на сву рибу код Земунских аласа важе од 19. децембра, па све до краја календарске године.

За све оне који не посете, на пијацама се може наћи нови производ – димљени кајмак који је брзо постао прави хит и веома тражени производ на пијачним тезгама. Ту су и паприке сомборке пуњене сиром, које су постале незабилазна ставка на трпезама.

Како би предстојећа новогодишња чаролија оставила свој посебан траг, ЈКП „Градске пијаце“ и закупци  припремају  посебне попусте на Бувљаку за све верне потрошаче, нове и старе. Пожурите на Бувљак и купите занимљиве стварчице по специјалним ценама и новогодишњим попустима. Обрадујете драге особе, опремите и украсите своје домове по сниженим новогодишњим ценама.

Акција траје до краја године, не пропустите своју прилику, обрадујте некога уз невероватне новогодишње попусте. Чекамо Вас на Бувљаку .

Добродошли!

Натраг na ВЕСТИ