ЗЕМУНСКИ ОТВОРЕНИ ФЕСТИВАЛ

Пето јубиларно издање летњег програма ЗЕМУНФЕСТ 2019, биће одржано у периоду од 17. до 23. августа 2019. године, на добро познатим локацијама, Велики и Магистратски трг. Централни догађај фестивала је биоскоп на отвореном. За седам дана фестивала, на две сцене, приказује се укупно десет филмова, светске и домаће кинематографије, затим театар на отвореном, концерти група „Галија“ и „Вампири“, игранка у стилу 60их година прошлог века.

Током трајања фестивала, на Великом тргу биће организован мини Ноћни маркет у оквиру кога ће се представити аутентичне занатлије са уникатним производима, а сви посетиоци моћи ће да обиђу изложбе слика,  као и посебну дечју зону у оквиру које ће бити одржане представе, радионице, мозаици сликарства, street-арт и графити.

Организатори фестивала су удружења „Kлуб младих Земуна“, „Земунфест“ и „Алеф 2018“.

Фестивал су подржали градска Општина Земун, ЈKП „Градске пијаце“, Kанцеларија за младе Београд, Секретаријат за спорт и омладину, Секретаријат за културу, а од ове године и Министарства омладине и спорта Републике Србије, Осим поменутих, фестивал су подржале компаније „Globatel“, „Hajneken“, ЈП Скијалишта Србије, ПМЦ Инжењеринг, Атера плус, StNicolas школа страних језика.

Улаз на све садржаје је бесплатан.

Натраг na ВЕСТИ