НАЈВЕЋА ЖУРКА У СРЦУ ВРАЧАРА ОДРЖАН 16. БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ

Након летње паузе, вечерас је у срцу Врачара, за све љубитеље познатог музичко-гастрономског фестивала, на пијаци „Каленић“, одржан Београдски Ноћни Маркет.

Неколико хиљада суграђана и туриста, у вечерњим сатима, посетило је пијацу „Каленић“. На пијачним тезгама су се поред свакодневне пијачне понуде, свежег воћа и поврћа, млечних и сувомеснатих производа, разне врсте зимница, нашли и гардероба, накит, као и оригинални и традиционални производи из целе Србије.

Сви расположиви капацитети издати су у рекордном року и тражила се тезга више. Нови излагачи придружили су се добро познатој постави, која се редовно представља на Београдском ноћном маркету, те се на пијачним тезгама нашло за свакога по нешто.

Куповина, дружење, дегустација разних ђаконија и музика, коју су овога пута пуштали познати ди-џејеви Бркати и Милош Старчевић, трајали су све до поноћи.

У циљу смањења потрошње пластичних кеса, Градске пијаце припремиле су лепо дизајниране платнене цегере са натписом Београдски ноћни маркет које су поделиле посетиоцима.

Организатори манифестације су ЈКП „Градске пијаце“ и „Redesign“ д.о.о, уз подршку града Београда.

Натраг na ВЕСТИ