РАСПИСАНА ЈАВНА ЛИЦИТАЦИЈА ЗА КОРИШЋЕЊЕ ПИЈАЧНЕ ОПРЕМЕ НА БЕОГРАДСКИМ ПИЈАЦАМА

ЈКП „Градске пијаце“ позивају све заинтересоване пољопривредне произвођаче, власнике самосталних занатских и трговинских радњи, да учествују у јавном надметању за коришћење пијачне опреме на београдским пијацама које ће се одржати 30.10.2018. године на пијаци „Каленић“ са почетком у 14 часова.

Слободна пијачна опрема налази се на атрактивним локацијама пијаца „Зелени венац“, „Блок 44“, Т.Ц. „Крњача“, „Каленић“, „Видиковац“, „Скадарлија“, ТЦ „Нови Београд“, „Баново брдо“, „Смедеревски ђерам“, „Душановац“, „Миријево“, „Звездара“, „Борча“, „Карабурма“ и „Браће Јерковић“.

Сви учесници лицитације преузимају лицитациони лист у просторијама Управе пијаце где се налази пијачна опрема за коју су заинтересовани. Приликом пријаве издаје се лицитациони број за учешће. Крајњи рок за пријављивање је 24 сата пре почетка лицитације.

ЈКП „Градске пијаце“ настављајући са транспарентним начином оглашавања, расписале су и Оглас за прикупљање затворених писмених понуда за издавање у закуп пијачне опреме – тезги за СТР, СЗР, СКР и киоска  на пијаци ,,Отворени тржни центар-Нови Београд“. Рок за подношење понуде је 29.10.2018. године, до 15,00 часова, док ће се јавно отварање понуда обавити 30.10.2018. године у 12,00 часова у великој сали ЈКП „Градске пијаце“-Београд, у улици Живка Карабиберовића бр. 3.

Баште Вашег поверења чекају на вас!

Натраг na ВЕСТИ