Богата понуда воћа и поврћа

ЈКП „Градске пијаце“ као друштвено одговорно предузеће и даље предузима све неопходне мере у циљу спречаваања даљег ширења вируса корона. Као новина на тезгама београдских пијаца постављене су посебне преграде од плексигласа како би се спречио директан контакт купаца са намирницама и лакше одржавало прописано растојање између купаца и продаваца. У циљу несметаног снабдевања грађана ЈКП „Градске пијаце“ придржавају се  свих досадашњих укључујући и најновине мере које је донела Влада Републике Србије, а које се односе на максималан број људи који могу боравити у затвореним просторима.

Како се у  систему ЈКП “Градске пијаце“  налазе и две пијаце смештене у затвореном простору пијца Палилула и ТЦ „Нови Београд“ као и велики број млечних хала ,на сваком од тих објеката је на видном месту истакнуто обавештење о максималном броју људу који се истовремено могу налазити у објекту, укључујући и продавце.

Грађани могу да наставе да се снабдевају свежим и здравим намирницама на  београдским пијацама које су у систему ЈКП „Градске пијаце“, знајући да ово предузеће брине о здрављу свих њих.

Понуда пољопривредних производа на београдским пијацама је богата, посебно воћа и поврћа. С обзиром на разноврсност понуде, зелене пијаце су даље најбоље место за куповину свежих и висококвалитених намирница.

ЈКП „Градске пијаце“  моле све потрошаче да приликом куповине одржавају прописану физичку дистанцу као и да носе заштитне маске, а све у циљу сузбијања даљег  ширења корона вируса.

Такође, још једном подсећамо све суграђане колико је важна превенција, јер само заједничким снагама и одговорношћу свих нас можемо помоћи у спречавању даљег ширења овог вируса.

ЈКП „Градске пијаце“ – Традиција која траје

Натраг na ВЕСТИ