БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ ПРОТЕКАО У СЈАЈНОЈ АТМОСФЕРИ

Многобројни становници Београда одабрали пијацу „Каленић“ као место доброг провода

Други овогодишњи Београдски ноћни маркет који традиционално организују ЈКП „Градске пијаце“ и „БГД маркет“, овог петка на пијаци „Каленић“ под слоганом „Show must go on“, окупио је велики број становника Београда свих генерација.

Посетиоци су уживали у новим укусима и мирисима, а велико интересовање владало је за разноврсну понуду гастрономског дела ове манифестације као што су џемови са зачинским биљем, разне врсте сирева, воћних намаза, сушеног воћа, као и традиционалних и аутентичних домаћих српских специјалитета.

Поред пољопривредних произвођача «шампиона пијаца», на овој музичко-гастрономској манифестацији, представиле су се и мале породичне радионице, не само храном и пићем припремљених за ову прилику. За многе наше суграђане је долазак на Београдски ноћни маркет био прави избор и прилика за добар провод и дружење, али и куповину по приступачнијим ценама у одличној понуди хране,пића као и креативних и уникатних модних производа, природне козметике и кућне галантерије.

Овај амбијент употпунили су нови и стари музички хитови уз ди џеја Ајрона.

ЈКП „Градске пијаце“ и „БГД маркет“ већ четврту годину за редом организују „Београдски ноћни маркет“, који је увек наилазио на велико интересовање становника Београда и туриста, и до сада угостио око пола милиона посетилаца.

Натраг na ВЕСТИ