БОГАТА ПОНУДА У “НОЋИ УКУСА“ ПРВИ ПУТ У МОДЕРНОМ АМБИЈЕНТУ ПАЛИЛУЛСКЕ ПИЈАЦЕ

Остао је још један дан до почетка гастономске манифестације „Ноћ укуса“, коју ЈКП „Градске пијаце“ организују у петак, 24. јануара у модерном простору Палилулске пијаце.

У периоду од 18 до 24 часа посетиоце очекује богата понуда домаћих традиционалних производа од пршуте, кобасица, чварака, ајвара, разних врста џемова до здравих слатких посластица без шећера.

Поред куповине, посетиоци ће моћи да дегустирају разне врсте производа, а приликом обиласка тезги и да уживају у топлим зимским напитцима. Разноврсност садржаја Палилулске пијаце и у „Ноћи укуса“ нуди могућност набавке свежих месних, сухомеснатих производа и рибе, интернационалних јела, хране из велнес програма, бројних непрехрамбених производа, кухињске галантерије, цветних аранжмана.

У „Ноћи укуса“ најмлађе посетиоце у Дечијем кутку очекују анимације у виду интерактивних радионица уз кловнове и мађионичаре, док ће љубитељи позоришта у Културном кутку моћи да купе карте за омиљене представе по промотивним ценама.

Како би гастрономска манифестација „Ноћ укуса“ протекла у што пријатнијој атмосфери, ЈКП „Градске пијаце“ су за своје посетиоце организовале и музички програм у коме ће наступити ди џеј Бркати.

Још једна новина на овој манифестацији је штанд резервисан за љубитеље животиња где ће њихови власници моћи да купе храну и опрему по приступачним ценама.

ВИДИМО СЕ У ПЕТАК, 24. ЈАНУАРА ОД 18 ДО 24 ЧАСА НА ПАЛИЛУЛСКОЈ ПИЈАЦИ

 

ЧЕКАМО ВАС!!!

Натраг na ВЕСТИ