JKП “ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ НА 14. ЕТНО САЈМУ ХРАНЕ И ПИЋА

ЈКП „Градске пијаце“ представиће се на 14. Етно сајму хране и пића који се одржава од 23. до 26. новембра, у хали 3, Београдског сајма.

У оквиру штанда града Београда, Секретаријата за привреду, београдске пијаце на најстаријој смотри прехрамбених производа представиће аутентичне пољопривредне произвођаче, закупце пијачне опреме и учеснике који су стална поставка на најпопуларнијим гастрономским манифестацијама које предузеће спроводи.  Међу њима су: Пијачни каравани, Београдски ноћни маркет, као и Ноћ укуса, где се промовишу производи високог квалитета направљени на традиционални начин, по старим рецептурама.

Циљ манифестације је представљање произвођача ради закључивања купопродајних уговора са потенцијалним купцима, едукација произвођача из области стандардизације, упознавање тржишта са специфичним производима и промоција етно хране и пића и традиционалног начина припремања прехрамбених производа као дела културног идентитета народа.

Покровитељи 14. Сајма етно хране и пића су Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије и Град Београд.

Натраг na ВЕСТИ