ОДРЖАН 23. БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ ПО ПРВИ ПУТ НА ПИЈАЦИ ЂЕРАМ

Музичко – гастрономски фестивал  „Београдски Ноћни Маркет”, под слоганом „Вече на Ђерму” успешно је одржан на пијаци „Ђерам“ уз  одличну атмосферу, добру куповину, музику и дружење.

И овога пута Београдски Ноћни Маркет пружио је прилику свим  посетиоцима да купе свеже и квалитетне производе шампиона пијаца, дизајнера, уметника, као и да пробају укусне специјалитете ресторана и барова. Преко 160 излагача су на занимљив начин представили своју богату и разноврсну понуду. На овом маркету учествовали су и излагачи из иностранства, са јединственим рукотворинама, Афанех из Ирана, а Енглескиња афричког порекла, Немва, представила је  уникатне аксесоаре. Посебна атракција је била књига „501 ствар коју заиста можете урадити“. Kао највећи сајам дизајна, занатства, хране и пића под отвореним небом, Београдски Ноћни Маркет постао је један од омиљених догађаја у граду за све генерације.

До краја године љубитеље овог фестивала на београдским пијацама очекују разна изненађења, незаборавна куповина и провод.

Организатори манифестације су ЈКП „Градске пијаце“ и “БГД маркет“.

Натраг na ВЕСТИ