ОТЦ Миљаковац ‘Београдски бувљак’

Мапа пијаце

Чувени Београдски бувљак наставља да живи и унапређује бренд на новој адреси и у новом, модерном амбијенту. Kомплекс ОТЦ-а  се простире на око 12 000 m2. Део пијачног платоа са боксевима – тезгама, површине око 4000 m2, je наткривен, што нови Бувљак чини најмодернијом пијацом у региону. Пијаца ОТЦ Миљаковац „Београдски бувљак“  опремљена je савременим мобилијаром, има  230 нових боксева-тезги,  60 локала, као и паркинг простор са  130 места. Целокупан простор je осветљен и покривен видео надзором. Закупци и купци су заштићени од разних временских услова, кише, снега и ветра. Пијаца сада  има дуже радно време, јер је осветљена, што потрошачима пружа могућност да се снабдевају и у поподневним часовима.

Пијаца ОТЦ Миљаковац „Београдски бувљак“, налази се у непосредној близини великих насеља Видиковац, Баново брдо, Бањица, Канарево брдо, Жарково. Окружење ове локације примерено је њеном садржају и због добре повезаности аутобуским и трамвајским линијама до ње је лако стићи из различитих крајева града. Тренутно постоји 9 линија градског превоза (аутобуске линије- 3a, 42, 47, 50, 54, 59, 94, 502, 506), као и линија „Беовоза“ која се налази на 150 метара од нове локације Београдског бувљака.

ОТЦ Миљаковац „Београдски бувљак“ је од изузетне важности за снабдевање грађана Београда, који редовно купују робу широке потрошње на овој пијаци. Такође, Београдски бувљак је значајан не само за купце, већ и за закупце који на тој пијаци остварују приходе за своја домаћинства.

Пресељење ОТЦ-а на нову локацију успешно је реализовано здруженом акцијом града Београда, општине Раковица и ЈКП „Београдске пијаце“ у чијем систему послује 30 пијаца укључујући и пијацу ОТЦ Миљаковац „Београдски бувљак“.

Натраг na БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ