ЈКП „Београдске пијаце“ и Удружење „Најјачи укуси Србије“ позивају вас на 40.  Београдски ноћни маркеткоји ће се одржати у петак, 15. септембра од 18 до 24 часа на пијаци Скадарлија“.

Прочитај више „40. БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ НА ПИЈАЦИ „СКАДАРЛИЈА““


У суботу, 09. септембра од 11 часова на пијаци “Каленић”, ЈКП “Београдске пијаце” у сарадњи са Националном асоцијацијом за старе и уметничке занате “Наше руке” организује радионицу за најмлађе посетиоце.

Прочитај више „OВЕ СУБОТЕ РАДИОНИЦA ЗА НАЈМЛАЂЕ НА ПИЈАЦИ “КАЛЕНИЋ”“


На пијаци „Звездара“ у суботу, 02. септембра биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица, у периоду од 08 до 13 сати.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА НА ПИЈАЦИ „ЗВЕЗДАРА““


ЈКП „Београдске пијаце“ и Удружење „Најјачи укуси Србије“ позивају вас на 39.  Београдски ноћни маркеткоји ће се одржати у петак, 28. јула од 18 до 24 часа на пијаци Ђерам“.

Прочитај више „БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ НА ПИЈАЦИ „ЂЕРАМ““


Манифестација „Београдски ноћни маркет“ која је планирана за данас, 21. јула на пијаци „Ђерам“, одложена је за наредни петак, 28. јула 2023. године, због најављених лоших временских непогода за данас.


ЈКП „Београдске пијаце“ и Удружење „Најјачи укуси Србије“ позивају вас на 39.  Београдски ноћни маркеткоји ће се одржати у петак, 21. јула од 18 до 24 часа на пијаци Ђерам“.

Прочитај више „БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ НА ПИЈАЦИ „ЂЕРАМ““