У пријатном амбијенту Палилулске пијаце, „Активнија Србија“ је одржала први јавни тренинг који је окупио велики број суграђана и познатих личности међу којима су били Јелена Живановић-Зана и  Ненад Кнежевић-Кнез.

Прочитај више „ОДРЖАН ПРВИ ЈАВНИ ТРЕНИНГ НА ПАЛИЛУЛСКОЈ ПИЈАЦИ“


Велики број Београђана, као и туриста из различитих земаља посетили су синоћ „Ноћ укуса“ и одушевили се богатом понудом и креативношћу излагача. Специјални гости су били и новинари из Финске, које је довела Туристичка организација Београда.

Прочитај више „“НОЋ УКУСА“ ОДУШЕВИЛА ПОСЕТИОЦЕ ПАЛИЛУЛСКЕ ПИЈАЦЕ“


ЈКП “Градске пијаце“ и „Активнија  Србија“ организују „Јутарње разгибавање“  –  јавни тренинг, а све у циљу повећања свести о важности физичке активности, здраве исхране и бриге о здрављу.

Прочитај више „ДОЂИТЕ ПО ЗДРАВЉЕ – ПАЛИЛУЛСКА ПИЈАЦА“


Остао је још један дан до почетка гастономске манифестације „Ноћ укуса“, коју ЈКП „Градске пијаце“ организују у петак, 24. јануара у модерном простору Палилулске пијаце.

Прочитај више „БОГАТА ПОНУДА У “НОЋИ УКУСА“ ПРВИ ПУТ У МОДЕРНОМ АМБИЈЕНТУ ПАЛИЛУЛСКЕ ПИЈАЦЕ“


 ЈКП „Градске пијаце“ користе прилику да обавесте  јавност  да се инцидент који се догодио дана, 12. јануара 2020. године, када је улична продавачица напала комуналну полицајку ,  није одиграо на Видиковачкој пијаци.

Прочитај више „С А О П Ш Т Е Њ Е  З А  Ј А В Н О С Т“


На Палилуској пијаци, данас је одржана манифестација „Забавиште занатиште“ за најмлађе суграђане, у организацији ЈКП „Градске пијаце“ и Националне асоцијације за старе и уметничке занате „Наше руке“.

Прочитај више „НА ПАЛИЛУЛСКОЈ ПИЈАЦИ ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ЗАБАВИШТЕ ЗАНАТИШТЕ““