На изнанађење наших суграђана на пијаци Каленић у улози продаваца нашли су се учесник и победница „Задруге 3“.

Ива и Филип на иницијативу екипе „Блица“,  такмичили су се ко ће бити бољи продавац , привући већи број купаца и ко ће продати више воћа са тезге.

Прочитај више „Пијаца Каленић угостила је победницу „Задруге 3“ Иву Гргурић и учесника ријалитија Филипа Ђукића“


ЈКП „Градске пијаце“ као друштвено одговорно предузеће и даље предузима све неопходне мере у циљу спречаваања даљег ширења вируса корона. Као новина на тезгама београдских пијаца постављене су посебне преграде од плексигласа како би се спречио директан контакт купаца са намирницама и лакше одржавало прописано растојање између купаца и продаваца. У циљу несметаног снабдевања грађана ЈКП „Градске пијаце“ придржавају се  свих досадашњих укључујући и најновине мере које је донела Влада Републике Србије, а које се односе на максималан број људи који могу боравити у затвореним просторима.

Прочитај више „Богата понуда воћа и поврћа“


Мирис свеже самлевене кафе сервиране у филџану опојно је мирисао у делу Каленић пијаце на којем се одржавао први Винтиџ фест. Сјај старог накита, топле боје меканих марама и тканина некадашњег времена, незаборавне плоче као доказ пређашњих музичких епоха  и остали велики број старих предмета као сведочанства мамиле су са тезги љубитеље прошлости  који су у суботу посетили пијацу Каленић од 09-16 часова .

Прочитај више „ВЕЛИКА ПОСЕЋЕНОСТ ОБЕЛЕЖИЛА ПРВИ ВИНТИЏ ФЕСТ НА КАЛЕНИЋ ПИЈАЦИ“


ЈКП „Градске пијаце“ у сарадњи са Туристичком организацијом Београда, Belgrade Waterfront и Туристичком организацијом  Савски венац, у суботу 20. јуна представиће разноврсну и богату  понуду пијаце Палилула, на Сава Променади, шеталишту града Београда које са својом понудом постаје незаобилазна тачка не само Београђана, већ и бројних посетилаца града.

Прочитај више „ДАН  ПАЛИЛУЛСКЕ ПИЈАЦЕ  НА САВА ПРОМЕНАДИ“


Субота, пијаца Каленић, од 09 до 16 часова први Винтиџ фест  у срцу Врачара.

Суботња куповина  овог викенда разликоваће се од уобичајених. Плато пијаце  Каленић постаће право место несвакидашњих  ретро комада.

Прочитај више „Први Винтиџ фест – ретро је поново у моди“