У суботу, 12. јуна, са почетком у  09 часова на пијаци „Каленић“, биће одржана промоција словеначких месних специјалитета у оквиру Ок фестивала -фестивала европског квалитета.

Посетиоци пијаце „Каленић“ ће поред набавке свежих и висококвалитетних производа бити у прилици да због великог интересовања, поново дегустирају месне производе из Словеније који носе ознаку Заштићено географско порекло, попут крашког пршута, крањске кобасице и других.

Прочитај више „Промоција словеначких  месних специјалитета на пијаци „Каленић““


Због великог интересовања, на пијаци „Звездара“ од четвртка, 10. јуна поново ће бити постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од четвртка до суботе од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, али и више од тога.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА ОД ЧЕТВРТКА ПОНОВО НА ПИЈАЦИ „ЗВЕЗДАРА““


Због великог интересовања, на пијаци „Скадарлија“ од данас, 03. јуна поново је постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од четвртка до суботе од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, али и више од тога.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА ОД ДАНАС ПОНОВО НА ПИЈАЦИ „СКАДАРЛИЈА““


Удружење „Будимо безбедни“ у сарадњи са ЈКП „Градске пијаце“ у суботу, 05. јуна на пијаци Земун у 10 сати одржаће јавну трибину на тему безбедност у саобраћају.

Трибину ће водити Деа Ђурђевић, наша позната водитељка, која је преживела тешку саобраћајну незгоду. Деа ће кроз мотивациони говор посетиоцима пијаце Земун, пренети своја искуства и указати на значај одговорног понашања свих учесника у саобраћају и поштовање саобраћајних прописа.

Прочитај више „Едукативна трибина „Будимо безбедни“  у суботу, 05. јуна на пијаци Земун“


Радно време

2. јуна 2021.

ЈКП „Градске пијаце“ обавештавају своје верне потрошаче  да популарни Бувљак који се налази у Блоку 23, у недељу, 06. јуна 2021. године неће радити због одржавања 34. Београдског маратона који организује Град Београд. У току одржавања маратона за саобраћај ће бити затворене све околне улице.

Прочитај више „Радно време“


 У суботу, 29. маја од 09 до 16 сати на пијаци “Земун”, на платоу испред  “Житног кантара”, биће одржана промоција крањске кобасице.

Промоција словеначког националног бренда, крањске кобасице, део је пројекта „Укуси Европе“ чији је циљ промоција пољопривреде и европских шема квалитета, што крањска кобасица и јесте, јер носи и европску ознаку квалитета Заштићено географско порекло.

Прочитај више „ПРОМОЦИЈА КРАЊСКЕ КОБАСИЦЕ НА ЗЕМУНСКОЈ ПИЈАЦИ“