Све пијаце које се налазе у систему ЈКП „Градске пијаце“ током викенда радиће у периоду од 07 до 15 часова, осим пијаца  „Палилула“, ТЦ „Крњача“, Отворени тржни центар „Нови Београд“ и „Душановац“.

Прочитај више „РАДНО ВРЕМЕ БЕОГРАДСКИХ ПИЈАЦА ТОКОМ OВОГ ВИКЕНДА СУБОТА И НЕДЕЉА, 09. и 10.05.2020.“


На основу измена одлука Владе Републике Србије у вези са мерама заштите становништва од заразне болести COVID-19 током првомајских празника, све пијаце које су у систему  ЈКП „Градске пијаце“  радиће  у дане викенда,  2. и 3. маја, у суботу и недељу, у периоду од 07 до 15 часова.

Прочитај више „СНАБДЕВАЊЕ НА ПИЈАЦАМА И ЗА ВРЕМЕ ВИКЕНДА“


Најмодернија пијаца на Балкану након паузе од 30 дана, поново је отворила своја врата за купце којима је ова пијаца незаобилазно место снабдевања.

Закупци палилулске пијаце међу којима су пољопивредни произвођачи, угоститељски објекти брзе хране, објекти намењени вегетаријанцима, продавницe органске хране, месаре, рибарнице, пекаре, посластичaрнице, пет шоп, цвећаре, винарије и многи други, са великим нестрпљењем дочекали су своје прве купце које су услужили већ од 07 часова.

Прочитај више „НА ПОНОВО ОТВОРЕНОЈ ПИЈАЦИ ПАЛИЛУЛА, СОЛИСТИ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ИЗНЕНАДИЛИ СВЕ ЗАКУПЦЕ И КУПЦЕ“


Све пијаце које се налазе на отвореном и у затвореном простору као што су пијаца „Палилула“ и ТЦ „Нови Београд“ и у систему су ЈКП „Градске пијаце“, почињу са радом у уторак 28. априла  2020. године.

Прочитај више „СВЕ ПИЈАЦЕ ПОЧИЊУ СА РАДОМ У УТОРАК, 28. АПРИЛА“