На пијаци „Бувљак“ од четвртка, 15. априла биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од четвртка до суботе од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, али и више од тога.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА ОД  ЧЕТВРТКА НА ПИЈАЦИ „БУВЉАК““


На пијаци „Ђерам“ од четвртка, 08. априла биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од четвртка до суботе од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, али и више од тога.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА ОД  ЧЕТВРТКА НА ПИЈАЦИ „ ЂЕРАМ““


На пијаци „Блок 44“ од четвртка, 01. априла биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од четвртка до суботе од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, али и више од тога.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА ОД  ЧЕТВРТКА НА ПИЈАЦИ „ БЛОК 44 ““


На пијаци „Душановац“ од четвртка, 25. марта биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од четвртка до суботе од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, али и више од тога.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА ОД  ЧЕТВРТКА НА ПИЈАЦИ „ДУШАНОВАЦ““


На пијаци „Видиковац “ од четвртка, 18. марта биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од четвртка до суботе од 08:30 до 13:30 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, али и више од тога.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА ОД  ЧЕТВРТКА НА ПИЈАЦИ „ВИДИКОВАЦ““


Све пијаце у саставу ЈКП „Градске пијаце“ од среде, 17. до недеље, 21.марта, радиће уобичајено.

Од момента када су кренуле да се уводе и спроводе прве мере у Србији у циљу превенције и заштите од корона вируса, ЈКП „Градске пијаце“ брине о својим купцима и продавцима и њиховој безбедности, поштовањем и применом свих прописаних и препоручених мера.

Прочитај више „Радно време београдских пијаца од среде до недеље“