29 . „Београдски ноћни маркет“, други овогодишњи, одржаће се у петак, 20. маја од 18 до 24 часа на пијаци „Скадарлија“.

ЈКП „Градске пијаце“ и „Најјачи укуси Србије“ вас позивају на ову већ чувену манифестацију, која је прерасла у сајам занатства, дизајна и кулинарства, спајајући традицију и урбани дух Београда.

 На „Београдском ноћном маркету“ вас очекује велики број старих и нових излагача, добар провод и много лепих тренутака, „зачињених“ укусним слатким и сланим посластицама шампиона пијаца, ресторана и барова. „Шампиони београдских пијаца“, пољопривредни произвођачи, као и мале породичне радионице припремају богату понуду  домаћих традиционалних производа и специјалитета. Љубитеље куповине очекује и разноврстан асортиман уникатних занатских производа – ташни, накита, природне козметике, гардеробе.

Прочитај више „„БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ“ – ПОНОВО СА ВАМА НА ПИЈАЦИ „СКАДАРЛИЈА“   „


ЈКП „Градске пијаце“ се одазвало позиву за већ традиционално учешће на обележавању Међународног дана породице у Прихватилишту за децу Београда.  Тим поводом Градске пијаце обрадовале су малишане свежим воћем и слаткишима.

Идеја иницијатора овог догађаја била је да се кроз игру и дружење допринесе очувању правих вредности, али и да се деца која бораве у Прихватилишту упознају са специфичностима одређених професија и делатности.

Прочитај више „OБЕЛЕЖАВАЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ПОРОДИЦЕ“


Због великог интересовања, на пијаци „Бувљак“ у петак и суботу, 13. и 14. маја  биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Посетиоци ове пијаце као и продавци ће у петак и суботу у периоду од 08 до 13 сати, моћи да подижу готовину са банкомата, као и да обаве друге трансакције.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  могу да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА У ПЕТАК И СУБОТУ  НА ПИЈАЦИ „БУВЉАК““


Информација

10. маја 2022.

ЈКП „Градске пијаце“ обавештавају своје верне потрошаче  да популарни Бувљак који се налази у Блоку 23, у недељу, 15. маја 2022. године неће радити због одржавања 35. Београдског маратона који организује Град Београд. У току одржавања маратона за саобраћај ће бити затворене све околне улице.

Подсећамо да Бувљак, иначе, ради сваког дана осим понедељка, од 08 до 20 сати.

Бувљак  карактерише богата и разноврсна понуда робе широке потрошње: одеће, обуће, ауто-делова, техничке робе, пластичне галантерије, посуђа и осталог покућства. Становници Београда се по повољним ценама уз могућност коришћења паркинг простора радо снабдевају и на овој пијаци.

ЈКП „Градске пијаце“ – традиција и квалитет


У суботу, 14. маја од 09 до 14 сати на пијаци Зелени венац одржаће се други по реду  Фестивал европског квалитета из Словеније.

На фестивалу ће уз могућност дегустације бити представљени квалитетни месни специјалитети из Словеније, оригинална крањска кобасица, престижни крашки пршут са ЕУ ознаком квалитета – Заштићено географско порекло и други сухомеснати производи са провереним европским квалитетом, традицијом и одличним укусом.

Уживање у одличним укусима месних производа европског квалитета употпуниће забавни програм и занимљиве награде.

Прочитај више „ФЕСТИВАЛ ЕВРOПСКОГ КВАЛИТЕТА ИЗ СЛОВЕНИЈЕ НА ПИЈАЦИ ЗЕЛЕНИ ВЕНАЦ“


Због великог интересовања, на пијаци „Ђерам“ у петак и суботу, 29. и 30. априла  постављена je мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Посетиоци ове пијаце као и продавци ће у петак и суботу у периоду од 08 до 13 сати, моћи да подижу готовину са банкомата, као и да обаве друге трансакције.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  могу да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА У ПЕТАК И СУБОТУ  НА ПИЈАЦИ „ЂЕРАМ““