Пијачни караван зимнице биће организован и овог викенда, у суботу и недељу,  16. и 17. јануара на пијаци  „Каленић“  у периоду од 8 до 16 часова.

У оквиру Каравана зимнице, представиће се пољопривредни произвођачи са својом  слатком и сланом зимницом, медом, занатским производима,  винима. Сви посетиоци  пијаце Каленић ће поред свежег воћа и поврћа, имати прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури.

Прочитај више „Караван зимнице и овог викенда на  пијаци „Каленић”“


Пијачни караван зимнице овог викенда, у суботу и недељу,  09. и 10. јануара  „сели се“  на пијацу  „Каленић“.

Сви посетиоци пијаце Каленић поред свежег воћа и поврћа, имаће прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури, по приступачним ценама.

Прочитај више „Караван зимнице овог  викенда “путује“ на пијацу “Каленић““


Као старо место за нове сусрете пијаца Палилула обележила је годину дана од када ради у новом, модерном и садржајно богатом амбијенту.

Пијаца Палилула освојила је становнике Београда одличном понудом, разноврсним асортиманом али и бројним предностима које као o савремена, мултифункционална пијаца пружа.

Прочитај више „ПАЛИЛУЛСКА ПИЈАЦА У НОВОМ ИЗДАЊУ ОБЕЛЕЖИЛА ПРВУ ГОДИНУ РАДА“


Зелене пијаце – у четвртак , 31. децембра радиће  уобичајено, од 06  до 19 часова, док  01. и 07. јануара неће радити.

Пијаце  „Земун“,  „Баново брдо“,  „Беле воде“ и  „Душановац“  01. и 07. јануара  радиће скраћено од 06 до 14 часова,  док ће  02. јануара све зелене пијаце радити  од 06 до 14часовa.

Прочитај више „РАДНО ВРЕМЕ ПИЈАЦА У ДАНЕ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА“


Пијачни караван зимнице биће организован и овог, првог викенда у Новој години у суботу и недељу,  02. и 03. јануара на пијаци  „Земун“  у периоду од 8 до 14 часова у суботу, односно од 08 до 16 часова у недељу.

У оквиру Каравана зимнице, традиционално представиће се пољопривредни произвођачи са својом  слатком и сланом зимницом, медом, занатским производима,  винима. Сви посетиоци земунске пијаце ће  поред свежег воћа и поврћа, имати прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури.

Прочитај више „Караван зимнице и овог викенда на  пијаци „Земун”“


У складу са новим мерама Владе Републике Србије у циљу сузбијања ширења вируса COVID 19, пјаце које се налазе у сиситему ЈКП „Градске пијаце“,  у суботу и недељу радиће до 19 часова, а пијаца Палилула до 20 часова.

Прочитај више „Радно време београдских пијаца“