Овог викенда у суботу и недељу, 4. и 5 децембра од 08 до 16 сати на пијаци „Земун“  биће одржан  Караван зимнице.

Пијаца „Земун“ биће као и увек  место за набавку свежих и квалитетних намирница, али и права ризница познатих укуса домаће зимнице припремљене по традиционалној рецептури.

Домаћице које нису стигле да припреме зимницу, предстојећег викенда моћи ће да се снабдеју квалитетним домаћим производима. Пољопривредни произвођачи из целе Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних сланих салата, компота, сушеног воћа, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и многих других производа за зимску трпезу, који се могу наћи само на београдским пијацама.

Прочитај више „“КАРАВАН ЗИМНИЦЕ” И МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА  ШТЕДИОНИЦА   ОВОГ ВИКЕНДА  НА ПИЈАЦИ „ЗЕМУН”“


ЈКП „Градске пијаце“организује по први пут базар природне козметике.  4. и 5 . децембра од 08 до 16 сати на пијаци Палилула. 

Козметика за бебе, креме за  негу лица и тела, гелови, шампони, сапуни, серуми, етерични парфеми и балзами, од природних састојака и брижљиво прављени биће представљени на базару палилулске пијаце. Посетиоци ће осим у пријатном амбијенту ове пијаце, разноврсној и богатој понуди свежих намирница, могућности да ручају, попију кафу и засладе се, имати прилику да  у дане викенда  пробају и купе природну козметику.

Прочитај више „Први пут базар природне козметике на пијаци“Палилула““


Због великог интересовања, на пијаци „Ђерам“ ће од петка, 26. новембра поново бити постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. У петак и суботу од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, као и да обаве друге трансакције.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА У ПЕТАК И СУБОТУ  НА ПИЈАЦИ „ЂЕРАМ““


ЈКП „Градске пијаце“ представиће се на 15. Етно сајму хране и пића који се одржава од 25. до 28. новембра, у Хали 3 Београдског сајма.

У оквиру изложбеног штанда Града Београда, Секретаријата за привреду, ЈКП „Градске пијаце“ учествује на најстаријој смотри прехрамбених производа. На предстојећем сајму, ЈКП „Градске пијаце“ представиће аутентичне пољопривредне произвођаче, закупце са београдских пијаца, као и учеснике који су стална поставка на најпопуларнијим гастрономским манифестацијама које предузеће организује. Међу њима су: Пијачни каравани, Београдски ноћни маркет као и Ноћ укуса, на којима се промовишу производи високог квалитета направљени на традиционалан начин по старим рецептурама.

Прочитај више „ЈКП „ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ НА 15. ЕТНО САЈМУ ХРАНЕ И ПИЋА“


У организацији ЈКП „Градске пијаце“ 27. и 28. новембра од 08 до 16 сати на пијаци Палилула одржаће се  „Палилулски дизајн викенд“.

Посетиоци палилулске пијаце ће осим у пријатном амбијенту ове пијаце, разноврсној и богатој понуди свежих намирница, могућности да ручају, попију кафу и засладе се , имати прилику да  разгледају и купе ручно израђене уникатне предмете.

Прочитај више „Дизајн викенд ове суботе и недеље на пијаци „Палилула““


У организацији ЈКП „Градске пијаце“ у суботу и недељу, 20. и 21. новембра од 08 до 16 сати на пијаци Палилула“ биће одржан дводневи догађај „Слатки укуси“.

Посетиоци палилулске пијаце ће осим у пријатном амбијенту, разноврсној и богатој понуди свежих и висококвалитетних намирница, имати прилику да уживају и у најразноврснијим  слатким специјалитетима.

Мале породичне радионице припремиле су најразличитије  врсте ручно прављених колача, мини холандске палачинке, шртудле, сиреве са воћем, сокове, слатка дезертна вина, ликере, мед и производе од меда.

Прочитај више „„Слатки укуси “  овог викенда  на пијаци Пaлилула“