На пијаци „Ђерам“, у суботу, 03. јуна биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Посетиоци ове пијаце као и продавци имаће могућност да у периоду од 08 до 13 сати, подижу готовину са банкомата, као и да обаве све друге трансакције.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА У СУБОТУ НА ПИЈАЦИ „ЂЕРАМ““


БЕЗГОТОВИНСКО ПЛАЋАЊЕ БИЋЕ ОМОГУЋЕНО И НА  ПИЈАЦАМА

„СТАРИ МЕРКАТОР“, „ЗЕМУН“ И „БЛОК 44“

 

У првој половини маја почеће други круг Пилот пројекта „Дигитализација пијаца“. Могућност безготовинског плаћања  биће уведена и на пијацама „Стари Меркатор“, „Земун“ и „Блок 44“, тако да ће посетиоци ових пијаца робу купљену на пијачним тезгама моћи да плате брже и лакше, платним картицама и мобилним телефоном, без претходне посете банкомату.

Прочитај више „У МАЈУ СЕ НАСТАВЉА ДРУГИ КРУГ ПИЛОТ ПРОЈЕКТА „ДИГИТАЛИЗАЦИЈА ПИЈАЦА““


ЈКП „Београдске пијаце“ обавештавa потрошаче да ће популарни „Бувљак“ током трајања 36. Београдског маратона, а који се одржава у недељу, 23. априла, радити уобичајено, од 08 до 16 часова.

Прочитај више „УОБИЧАЈЕНО РАДНО ВРЕМЕ ПИЈАЦЕ ОТВОРЕНИ ТРЖНИ ЦЕНТАР (БУВЉАК) НА ДАН ОДРЖАВАЊА 36. БЕОГРАДСКОГ МАРАТОНА“


ЈКП „Београдске пијаце“ у четвртак 13. априла, у периоду од 08 до 16 сати, организује ускршње базаре на две београдске пијаце – „Каленић“ и „Стари Меркатор“, док ће се на пијаци „Палилула“ истог дана одржати радионица старих заната.

Прочитај више „РАДИОНИЦA ЗА ДЕЦУ И УСКРШЊИ БАЗАРИ НА БЕОГРАДСКИМ ПИЈАЦАМА“


Све пијаце које послују у саставу ЈКП „Београдске пијаце“, у петак, суботу и понедељак 14., 15. и 17. априла, радиће по уобичајеном радном времену од 06 до 19 часова.

Зелене пијаце неће радити на Ускрс, у недељу 16. априла, осим следећих пијаца: „Земун“, „Баново брдо“, Беле воде“ и „Душановац“, које ће радити у периоду од 06 до 14 часова.

Прочитај више „РАДНО ВРЕМЕ ПИЈАЦА ЗА УСКРШЊЕ ПРАЗНИКЕ“