Светски дан туризма биће и ове године обележен на Ади Циганлији, једној од десет туристичких атракција Београда познатој по природном амбијенту и бројним спортско – рекреативним капацитетима. Тим поводом ће се у недељу, 25. септембра од 10:00 до 17:00 сати на улазу у Аду Циганлију на простору новоизграђеног дока између рампи и бициклистичке стазе, представити туристичке организације и предузећа која доприносе унапређењу и развоју туризма и промоцији Србије и Београда.

Прочитај више „ЈКП „Београдске пијаце“ и ове године учествујe у обележавању Светског дана туризма“


ЈКП „Београдске пијаце“ и „Најјачи укуси Србије“ позивају вас на 31. Београдски ноћни маркет“, који ће се одржати у петак, 23. септембра, од 18 до 24 часа на пијаци Каленић“.

Прочитај више „„БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ“ – ПОНОВО СА ВАМА НА ПИЈАЦИ „КАЛЕНИЋ““


На пијаци „Видиковац“, од четвртка до суботе, 15., 16. и 17. септембра  биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица, у периоду од 08 до 13 сати.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА НА ПИЈАЦИ „ВИДИКОВАЦ““


ЈКП „Београдске пијаце“ и Удружење „Најјачи укуси Србије“ обавештавају све љубитеље манифестације да ће „Београдски ноћни маркет“ који је планиран да се одржи 16. септембра на пијаци Каленић, бити одложен за 23. септембар, због најављених лоших временских услова.


Августовским шампионима безготовинског плаћања на београдским пијацама уручене су награде у оквиру Пилот пројекта „Дигитализација београдских пијаца“. Прво место освојио је закупац са пијаце „Ђерам“ са 375  остварених трансакција. Друго и треће место припало је закупцима са пијаце „Каленић“ који су  реализовали 123, односно 70 трансакција.Четврто место освојио је закупац са пијаце „Палилула“ са 48 трансакција, а пето место припало је закупцу са пијаце „Каленић“ са 33 трансакције.

Прочитај више „Додељене награде августовским шампионима безготовинских трансакција“


На пијаци „Звездара“, у четвртак, 25. августа и суботу, 27. августа биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица, у периоду од 08 до 13 сати.

Прочитај више „МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА НА ПИЈАЦИ „ЗВЕЗДАРА““