ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ НАЈМЛАЂИХ СУГРАЂАНА ЗА СТАРЕ ЗНАТЕ

Велики број најмлађих суграђана посетило је пијацу „Каленић“, где су по први пут организоване бесплатне радионице у сарадњи са Националном асоцијацијом за старе и уметничке занате и домаћу радиност „Наше руке“.

Прочитај више „По први пут одржано „Забавиште-занатиште“ на пијаци „Каленић““


ЈКП „Градске пијаце“ чувари старих заната

 

ЈКП „Градске пијаце“ у сарадњи са Националном асоцијацијом за старе и уметничке занате и домаћу радиност „Наше руке“, по први пут организују бесплатне радионице за најмлађе суграђане на пијаци „Каленић“.

Прочитај више „БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУГРАЂАНЕ НА ПИЈАЦИ „КАЛЕНИЋ““


ЈКП „Градске пијаце“ присуствовале су на овогодишњем дводневном „Јесењем укус фесту“, који се обележава под слоганом „У служби здравља“, у Комбанк дворани. На традиционалном фестивалу хране и пића, Градске пијаце добиле су специјалну плакету за подстицај пољопривредне производње и унапређење развоја пословања малих и средњих предузећа, пољопривредних произвођача. Испред Предузећа, награду је примила Маја Тинтор, која се захвалила организаторима и исказала велико задовољство за унапређење и пласирање домаћих производа, како на београдским пијацама, тако и на манифестацијама.

Прочитај више „ЈКП „ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ ДОБИТНИЦИ СПЕЦИЈАЛНЕ ПЛАКЕТЕ НА ФЕСТИВАЛУ „ЈЕСЕЊИ УКУС ФЕСТ““


У суботу, 07. септембра на платоу испед Скупштине града Београда, заменик градоначелника Горан Весић, помоћник градоначелника Андреја Младеновић и главни, градски урбаниста Марко Стојчић, а испред ЈКП „Градске пијаце“, извршни директор Предраг Јеремић, присуствовали су обележавању Дана комуналне делатности, који се први пут организовао у српској престоници.

Прочитај више „JKП “ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ ОБЕЛЕЖИЛЕ ДАН КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ“


Музичко – гастрономски фестивал  „Београдски Ноћни Маркет”, под слоганом „Вече на Ђерму” успешно је одржан на пијаци „Ђерам“ уз  одличну атмосферу, добру куповину, музику и дружење.

Прочитај више „ОДРЖАН 23. БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ ПО ПРВИ ПУТ НА ПИЈАЦИ ЂЕРАМ“


„Београдски ноћни маркет“ након кратке летње паузе по први пут биће организован на пијаци „Смедеревски ђерам“, под слоганом „Вече на Ђерму“.

Ова пијаца смештена је у срцу једне од најдужих и најпрометнијих београдских улица у граду, а 06. септембра окупиће најкреативније занатлије и дизајнере који увелико припремају широк асортиман уникатних производа.

Прочитај више „Време је за ново дружење! „БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ“ ПО ПРВИ ПУТ НА НОВОЈ ЛОКАЦИЈИ, ПИЈАЦИ „СМЕДЕРЕВСКИ ЂЕРАМ““