Вести
15.07.2017.

ВЕЧЕ ЗА ПАМЋЕЊЕ

Одржан осми по реду Београдски Ноћни Маркет

На пијаци „Каленић“, уз пријатну температуру и врелу атмосферу, одржана је највећа журка под отвореним небом, „Београдски Ноћни Маркет“, под слоганом „Летње шеме“.


Овај „Београдски Ноћни Маркет“ обележио је рекордни број излагача, као и посетилаца, што представља потврду да ова манифестација, из месеца у месец, изазива све веће интересовање Београђана и туриста, који посећују наш град. На преко 180 нових тезги, свеже производе из својих башти изложили су „шампиони пијаца“, док су дизајнери, уметници у понуди имали оригиналне и необичне производе, гардеробу, торбе, накит и остале модне детаље. „Београдски Ноћни Маркет“ мислио је и на најмлађе посетиоце за које је био припремљен посебан дечији кутак. Малишани су уживали у слатким посластицама, играчкама, као и креативним радионицама, специјално осмишњеним за ову прилику.


Ди-џејеви Горан Старчевић и Бркати пуштали су највеће музичке хитове, а атмосферу до усијања довео је наступ бенда „Ђура и морнари“. Укусне специјалитете припремао је Милош Јовановић са својим тимом, а пријатно освежење гости су потражили у природним соковима, сладоледу, коктелима, разним врстама вина и пива.


Туристичка атракција, која спаја традицију пијаца и урбан дух Београда, након краће летње паузе, наставиће се на јесен, на велико задовољство свих, који су имали прилике да, до сада, буду део најоригиналнијег провода у граду.