Вести
09.06.2017.

БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ – „СВИ ЗА ДУНАВ“ МУЗИЧКО – ГАСТРОНОМСКИ СПЕКТАКЛ ПО ПРВИ ПУТ НА ПИЈАЦИ „ ЗЕМУН“


Музичко - гастрономски  фестивал  Београдски Ноћни Маркет под слоганом  „Сви за Дунав“ по први пут биће одржан, 16. јуна, са почетком  од 18 до 24 сата, на пијаци „Земун “, коју је  „BBC  Тravel“ уврстила  у туристичку понуду главног града.

Пијаца „Земун“ биће још једна прилика  за ново дружење, добру забаву и куповину. Преко сто излагача представиће се из различитих области, а посетиоци ће имати прилике да купе производе „шампиона пијаца“, младих дизајнера, афирмисаних и неафирмисаних уметника.

У сарадњи са Дунавским центром за компетенцију (Danube Competence Center) на једном од штандова, кроз пропагандне материјале, представиће се укупна туристичка понуда на Дунаву. Ова међународна организација са седиштем у Београду окупља туристичке актере из свих десет дунавских земаља, у циљу успостављања одрживе и компетитивне дестинације Дунава.

Сви посетиоци манифестације поред добре куповине и укусних специјалитета које ће те вечери припремати врхунски кувар Милош Јовановић, као и ресторани и барови, моћи ће да уживају у тактовима музичког бенда „Zabeat“ и ди-џејева.

 „Београдски Ноћни Маркет“  из месеца у месец окупља све већи број посетилаца свих генерација, а потврда за то је  преко 100.000 задовољних суграђана и туриста који су прошли кроз капије београдских пијаца.

Добро расположење, позитивна енергија и осмех на лицу, биће улазница за ову јединствену манифестацију под отвореним небом.