МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА У ЧЕТВРТАК, ПЕТАК И СУБОТУ НА ПИЈАЦИ „СКАДАРЛИЈА“

На пијаци „Скадарлија“ од четвртка до суботе, 03., 04. и 05. новембра биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Посетиоци ове пијаце као и продавци у четвртак,  петак и суботу, имаће могућност да у периоду од 08 до 13 сати, подижу готовину са банкомата, као и да обаве све друге трансакције.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  могу да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

ЈКП „Београдске пијаце“ омогућава снабдевање, негује и чува традиционалан начин продаје, али води рачуна и о потребама савременог потрошача и продаваца, својих закупаца. С обзиром да се плаћања при пијачној куповини углавном обављају у готовини, предузеће је пре годину и по дана у сарадњи  са Банком Поштанска штедионица, отпочело пројекат постављања мобилне експозитуре на београдским пијацама. Мобилна експозитура сваке седмице мења локацију, односно пијацу која послује у систему ЈКП“Београдске пијаце“.

ЈКП „Београдске пијаце“  – Традиција и квалитет

 

Натраг na ВЕСТИ