“Караван зимнице” овог викенда сели се на пијацу „Блок44“

Предстојећег викенда у суботу и недељу, 22. и 23. октобра од 08 до 16 часова на пијаци „Блок44“  биће одржан  Караван зимнице“.

Пијаца  „Блок44“ биће као и увек  место за набавку свежих и квалитетних намирница, али и права ризница познатих укуса домаће зимнице припремљене по традиционалној рецептури.

Домаћице које нису стигле да припреме зимницу, предстојећег викенда моћи ће да се снабдеју квалитетним домаћим производима. Пољопривредни произвођачи из целе Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних сланих салата, компота, сушеног воћа, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и многих других производа за зимску трпезу, који се могу наћи само на београдским пијацама.

Организацијом „Каравана зимнице“ ЈКП „Београдске пијаце“ показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, али и да представља значајну карику и у пласману аутентичних домаћих производа.

„Пијачни каравани на београдским пијацама“, организују се од 2015. године на централно градским пијацама које се налазе у систему Предузећа, како би сви наши суграђани имали могућност куповине најквалитетнијих  производа на пијаци у свом комшилуку.

Понесите цегере и 22. и 23. октобра  од 08 до 16 часова посетите пијацу „Блок44“!

Улаз слободан!

ЈКП „Београдске пијаце“ традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ