“КАРАВАН ЗИМНИЦЕ” И МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА  ШТЕДИОНИЦА   ОВОГ ВИКЕНДА  НА ПИЈАЦИ „ЗЕМУН”

Овог викенда у суботу и недељу, 4. и 5 децембра од 08 до 16 сати на пијаци „Земун“  биће одржан  Караван зимнице.

Пијаца „Земун“ биће као и увек  место за набавку свежих и квалитетних намирница, али и права ризница познатих укуса домаће зимнице припремљене по традиционалној рецептури.

Домаћице које нису стигле да припреме зимницу, предстојећег викенда моћи ће да се снабдеју квалитетним домаћим производима. Пољопривредни произвођачи из целе Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних сланих салата, компота, сушеног воћа, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и многих других производа за зимску трпезу, који се могу наћи само на београдским пијацама.

Организацијом „Каравана зимнице“ ЈКП „Градске пијаце“ показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, али и да представља значајну карику и у ланцу пласмана аутентичних домаћих производа.

 Због великог интересовања, на пијаци „Земун“ ће од четвртка,  02. децембра поново бити постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица. Од данас до суботе од 08 до 13 сати посетиоци ове пијаце као и продавци, моћи ће да подижу готовину са банкомата, као и да обаве друге трансакције.

У мобилној експозитури Банке Поштанска штедионица  моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

ЈКП „Градске пијаце“  – Традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ